La Galera l'habitant dels deltes
05 . Mar, 2015 a les 14:39Eli Bonfill, des de Plàncton, explica que "un dels trets distintius de la galera és una visió privilegiada del fons marí que inclús podria inspirar productes de noves tecnologies per la complexitat i precisió". D'altra banda, una de les característiques d'aquest animal és el mimetisme i la capacitat de regenerar la cua en cas d'agressió d'un depredador.
Bonfill ha explicat que tot i ser un animal molt integrat a la gastronomia de les Terres de l'Ebre les seves capacitats com animal marí són poc conegudes i que cal fer-ne difusió.
Aquesta xerrada s'emmarca en les II Jornades gastronòmiques de la galera de les TE, on diversos restaurants de l'Ametlla, l'Ampolla, Alcanar i Sant Carles de la Ràpita ofereixen menús amb la galera com a protagonista. Encara hi ha temps per tastat aquests plats fins al 8 de març.
respostes a "La Galera l'habitant dels deltes"