Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Policia Local participa en una persecució a la CN.340

20 . Mar, 2015 a les 13:32
per gfigueres a Ajuntament
1332 reproduccions
La Policia Local participa en una persecució a la CN.340

Una ronda rutinària va alertar sobre les maniobres de tres vehicles, un dels quals va fugir, fins que va ser interceptat pels Mossos d'Esquadra a l'Ampolla.

Una  patrulla de la Policia Local que efectuava una ronda rutinària per la zona de la gasolinera ALAS a la CN.340, el passat dia 5 de març a les 2.30h, motivada per la recerca a causa d'un robatori en rústica, va observar com tres vehicles que circulaven en sentit Valencia van entrar a la gasolinera. Els agents van adonar-se que el primer vehicle circulava amb l'enllumenat del vehicle apagat. Això va fer que els agents procedissin a parar el vehicle i identificar el conductor.

Mentre els agents demanaven la documentació al conductor del vehicle, van poder observar com el tercer vehicle efectuava unes maniobres evasives i sospitoses, com si volgués esquivar la patrulla i finalment va fugir sortint en contra direcció  sentit Tarragona. La Policia Local va començar una persecució fins arribar a la gasolinera Joselon, moment en que el vehicle efectua una maniobra de canvi de sentit  direcció Valencia. Fou en aquests moments que els agents van posar els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra per via telefònica.  

La persecució va finalitzar al quilòmetre 1099 de la CN.340 a l'alçada de l'Ampolla, indret en que diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra havien tallat la calçada. El conductor va aturar el vehicle i va intentar fugir, tot i que poc després va ser capturat, fent-se'n càrrec del detingut els Mossos d'esquadra.

Un cop detingut, el conductor del vehicle va declarar que feia de vehicle llançadora per accions delictives.


respostes a "La Policia Local participa en una persecució a ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 182
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007