Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

11 . Des, 2015 a les 13:52
per drodriguez a La notícia del dia
2502 reproduccions
La Creu Roja de l'Ametlla de Mar s'ha adherit, un any més, a la campanya de recollida de joguines amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels infants, pertanyents a famílies amb dificultats econòmiques importants i que no poden assumir l'adquisició de joguines per als seus fills i filles.

Cal que les joguines no siguin ni bèl·liques ni sexistes, i han de ser noves perquè consideren que no hi ha una infància ni de primera ni de segona categoria. Tal com explica Pilar López, de Creu Roja, es tracta d'una tasca de sensibilització amb la població. "En aquests moments, i d'ençà que va començar la crisi, moltes persones han perdut la seva feina, i això ha provocat un creixement de pobresa extrema en moltes famílies", afirma.

La recollida es realitza a través dels punts de recollida de joguines, que són: Casa Creixenti, Establiments Serafí, Llibreria Sant Jordi, Llibreria Canigó, l'Escola Sant Jordi, la Llar d'Infants Xerinola; i també a la mateixa oficina de la Creu Roja, en horari de matí de 10 a 13 h. La data límit és el 18 de desembre.


respostes a "En marxa la campanya de recollida de joguines d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 246
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007