Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mayte Puell és la segona candidata ebrenca al Senat per ERC

04 . Nov, 2015 a les 12:37
per drodriguez a La notícia del dia
2741 reproduccions
Dilluns la Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya va celebrar el Congrés per escollir els candidats que aniran a la llista de les eleccions generals del pròxim 20 de desembre a les Corts Generals.

La republicana, Mayte Puell, regidora de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, va sortir escollida com a segona candidata al Senat per l'Ebre. La persona que encapçala la representació de l'Ebre per a la cambra alta és l'independent Miquel Aubà, regidor de Gandesa. Els acompanyaran Cinta Agné, regidora de Móra d'Ebre, i Ismael Piñas, militant d'Amposta.

Mayte Puell, segona candidata al Senat de l'Ebre per ERC: "Estic molt contenta perquè m'hagin proposat per anar segona a les llistes del Senat de l'Ebre, tot i que encara cal saber en quin lloc em tocarà. A partir d'ara perfilarem la campanya i personalment faré tot el possible perquè Esquerra tregui els millors resultats possibles en aquest moment històric que viu Catalunya".

L'actual regidora republicana de l'Ajuntament d'Alcanar i presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Mari Carme Navarro, és la primera persona representant al Congrés dels Diputats per l'Ebre. L'acompanyaran a la llista electoral Muntsa Cabetas, militant d'Arnes, i Marc Puigdomènech, regidor de Tortosa.

Ara la Federació de l'Ebre traslladarà la proposta a l'Executiva Nacional i el Consell Nacional del partit que són els qui acabaran de determinar l'ordre definitiu dels candidats que es presentaran per la demarcació de Tarragona.


respostes a "Mayte Puell és la segona candidata ebrenca al S..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007