Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Periodistes de Rússia visiten l'Ametlla de Mar en un press trip per la Costa Daurada

22 . Oct, 2015 a les 14:10
per drodriguez a La notícia del dia
1897 reproduccions
Un grup de periodistes procedents de Rússia han visitat l'Ametlla de Mar aquest passat cap de setmana, en el marc d'un viatge de promoció. Ho han fet, per tal de conèixer el territori i elaborar uns reportatges sobre la destinació que es publicaran als respectius mitjans a principis de l'any 2016.

Els periodistes russos van realitzar una visita guiada pel municipi i pels atractius més destacats del terme, i posteriorment van gaudir d'una sortida amb el catamarà del Tuna-Tour. També van tenir l'oportunitat de conèixer la gastronomia de l'Ametlla de Mar.

Dami Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, valora la visita d'aquest grup de periodistes russos: "Els periodistes quan tornaven cap a Rússia aquesta setmana ja parlaven de l'Ametlla de Mar pels seus mitjans. Durant tot l'any anem rebent aquests press trip i ens permet tenir presència als mitjans de comunicació de tota Europa. Ens permet posicionar com una destinació turística alternativa a les aglomeracions i que conserva el seu encant natural. Per això ens centrem a ser presents en aquests mitjans".

Aquest press trip ha estat organitzat per l'Estació Nàutica Costa Daurada i amb el suport de l'Àrea Municipal de Turisme.

Els representants dels mitjans russos també han pogut conèixer altres indrets de la Costa Daurada durant la seva estada. Els periodistes han pogut practicar activitats nàutiques, recórrer diferents poblacions i conèixer atractius com la cultura i gastronomia del territori, així com visitar el parc temàtic Port Aventura.


respostes a "Periodistes de Rússia visiten l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007