Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la campanya de vacunació contra la grip

20 . Oct, 2015 a les 13:58
per drodriguez a La notícia del dia
2271 reproduccions
El CAP de l'Ametlla de Mar enceta la campanya de vacunació per la grip que durarà dos mesos. Hi estan cridades a participar prop d'un miler de caleros i caleres. La campanya de vacunació està destinada a majors de 60 anys i malalts crònics, especialment, i a les embarassades entre el 2n i 3r trimestre. També es recomana als professionals de serveis a la comunitat que també es vacunin, com ara personal sanitari i de geriatria, professors, policies, bombers, entre altres col·lectius.

Manuel Madueño, director del CAP, esmenta que la millor prevenció és la vacunació. "El nostre objectiu és convidar a la població, als que habitualment no s'han vacunat, que enguany ho facin."

Per vacunar-se cal demanar cita amb la seva infermera de referència, trucant al 902 111 444, a través de la web de CatSalut Respon o presencialment al CAP. Tot i això, enguany s'enviarà als principals interessats, un avís per SMS al seu mòbil per avisar-los de la possibilitat de vacunar-se.

La grip és una malaltia infecciosa de l'aparell respiratori més virulenta que un constipat. Així durant una setmana es té febre, tos, miàlgies, mal de gola, i secreció nasal. Es recomana la bona hidratació, el repòs i el paracetamol per a combatre els símptomes de la grip. En cas que aquests s'allarguin més d'un parell de dies, o es compliquin, caldrà dirigir-se al Centre d'Atenció Primària.


respostes a "Comença la campanya de vacunació contra la grip"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007