Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Experiència Pescaturisme

22 . Ago, 2014 a les 13:43
per fcallau a La notícia del dia
2682 reproduccions
El pescaturisme, una experiència única a l'Ametlla de Mar
Diego III, d'arrossegament, i Maria Llambrich, tresmall, són les embarcacions que ofereixen la possibilitat de sentir què és ser mariner per un dia. Es preveu que Catalí II s'afegeixi a aquesta oferta a l'Ametlla de Mar. Els interessats en participar han de contactar amb l'Oficina de Turisme o el CIP.

Olga Tomàs

T'agradaria viure una jornada de pesca a bord d'una embarcació? A l'Ametlla de Mar aquest estiu es pot fer, concretament fins a finals de setembre-octubre. I és que des del mes de juliol les embarcacions Diego III, d'arrossegament, i Maria Llambrich, tresmall, ofereixen la possibilitat de viure aquesta experiència única. El pescaturisme permet, d'una banda, als turistes viure una jornada com un mariner més a bord. D'altra banda, els pescadors poden diversificar la seva activitat econòmica. De cara a la temporada vinent s'afegirà l'embarcació Catalí II a aquesta nova experiència.
Pel que fa als preus oscil·len depenent d'una jornada completa que seria de vora les sis del matí fins les 5 de la tarda, amb dinar inclòs, per 140 euros per persona en el cas de l'arrossegament.  L'embarcació Diego III també ofereix mitja jornada per 85 euros. En el cas de les arts menors com el tresmall a bord de Maria Llambrich és pot realitzar per 95 euros.
D'altra banda, hi ha el turisme pesquer que es una activitat que es realitza amb una embarcació auxiliar que acompanya les embarcacions de pesca.  El preu és de 98 euros tota la jornada i 68 la mitja jornada. Els interessats en participar han de contactar amb l'Oficina de Turisme o el CIP.
"Enguany hi ha hagut poques sortides però ha estat la primera presa de contacte amb aquesta activitat. L'any vinent es podrà començar al juny i s'espera que hi hagi més embarcacions que es vulguin sumar a la iniciativa", explica  ses de l'Àrea de Medi Ambient, Xavier Solé.
El concepte de pescaturisme poc a poc s'ha anat perfeccionant fins a dotar-lo de suport legal, i per tant, institucional. Per tant, hi ha hagut experiències prèvies  arreu de Catalunya però ara és quan es comença a consolidar.


respostes a "Experiència Pescaturisme"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007