Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros a punt per la Diada Castellera a l'Ampolla

14 . Ago, 2014 a les 13:59
2417 reproduccions
La pròxima cita castellera serà  aquest diumenge 17 d'agost a les 19h al port de l'Ampolla, on l'any passat van tenir molt bona acollida.

Los Xics Caleros, colla castellera de l'Ametlla de Mar, continuen portant els seus Castells a pobles ebrencs, amb una agenda atapeïda d'actuacions al llarg d'aquest estiu, los Xics Caleros acabaran aquest mes amb dos actuacions programades i diversos  assaig oberts i itinerants en llocs emblemàtics del municipi, després d'haver d'actuat a Montroig del Camp i a Calafat a les festes majors de la urbanització.

Al juny i juliol els caleros també van aixecar Castells a Sant Pere i Sant Pau, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre i l'Ametlla de Mar.  

La pròxima cita castellera serà  aquest diumenge 17 d'agost a les 19h al port de l'Ampolla on l'any passat van tenir molt bona acollida.  

Per a la propera setmana, dissabte 23 a les 17h, la colla calera portarà els Castells a Rasquera, on també van actuar l'estiu passat dintre els actes organitzats Rasquera per la independència.

De moment, los Xics Caleros continuen treballant i assolint les construccions fetes fins al moment, pilar de 4, 2d6, 3d6, 3d6a, 4d6, 4d6a i el 5d6.

De cara al setembre, els de la Cala actuaran als actes institucionals de l'onze de setembre, on l'any passat van fer el pilar caminant per  entregar la Senyera per  la seva hissada  i actuació a la plaça Catalunya; el dia 13 visiten Tortosa i el dia 27 es desplacen fins a Montblanc per actuar amb els Torraires.

Los Xics Caleros continuen treballant fort preparant  la Diada a l'Ametlla de Mar del 12 d'octubre on els acompanyaran els Xiquets de Reus i el Xiquets del Serrallo.


respostes a "Los Xics Caleros a punt per la Diada Castellera..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007