Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un centenar de puntaires a la 22a Trobada de Puntaires de l'Ametlla de Mar

08 . Mai, 2014 a les 13:51
per gfigueres a La notícia del dia
2469 reproduccions
La Plaça Joan Miró de l'Ametlla de Mar acollirà aquest diumenge la 22a Trobada de Puntaires. Una Trobada impulsada per l'entitat de Dones Endavant totalment consolidada al municipi i que s'ha convertit en un clàssic .
Així ,de les deu del matí fins a dos quarts de dues, un centenar de puntaires de diversos indrets de Catalunya exposaran els seus treballs a més de la dificultat de l'art dels boixets. Esperança Brull és la professora de boixets de Dones Endavant i impulsora de la primera Trobada de Puntaires que continua fent classes cada setmana a una desena d'alumnes. "Ensenyo boixets fa prop de 25 anys però sóc una més del grup; no em considero una professora. Vàrem impulsar la primera trobada amb il·lusió i va ser la primera de les Terres de l'Ebre, ara ja compleix 22 anys", explica l'Esperança Brull.
A les participants a la Trobada se les obsequiarà amb un detall recordatori i informació turística de l'Ametlla de Mar. D'altra banda, entre les puntaires participants se sortejarà un conjunt de fils d'una casa de fils que col·labora amb la Trobada.


respostes a "Un centenar de puntaires a la 22a Trobada de Pu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 18
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007