Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Juan Argentó amb la Vida a la Mar donarà el tret de sortida al cicle de xerrades sobre temàtica pesquera

22 . Mai, 2014 a les 12:53
per gfigueres a La notícia del dia
3089 reproduccions
Aquest dissabte al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) de l'Ametlla de Mar comença un cicle de xerrades sobre temàtica pesquera impulsat per Ports de la Generalitat i la Confraria de Pescadors. I és que Juan Argentó Samarra, ens parlarà en primera persona sobre la vida a la mar. La xerrada començarà a les sis de la tarda i està oberta a tot el públic.
"Des del 2009 el Centre d'Interpretació de la Pesca  ha acollit diverses xerrades culturals i també moltes lligades al món pesquer. Ara ho tornarem a fer amb aquestes xerrades que ens oferiran els pescadors i que crec que seran molt enriquidores", subratlla Dani Boquera, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
L'objectiu d'aquestes xerrades és que el sector de la pesca i els pescadors tinguin un paper actiu en la creació i transmissió dels coneixements del món pesquer. Sobretot a l'Ametlla de Mar que la pesca forma part de l'adn del poble.
El 21 de juny a les sis a la tarda Rafel Martí Balfegó parlarà sobre les nissagues de pescadors de l'Ametlla de Mar. I uns mesos més tard, l' 11 d'octubre,  a les sis de la tarda Josep Llambrich Boquera explicarà com s'organitzen els pescadors.
D'altra banda, el CIP, recentment distingit com a Centre Blau per la Fundació per l'Educació Ambiental, prepara dues exposicions de cara a l'estiu vinculades amb la mar. D'una  banda, una sobre marqueteria naval   gràcies  a la col·laboració de de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de BCN. L'altre exposició mostrarà les troballes  arqueològiques al Territori de la Neolització a la Romanització. A més, es presentarà un llibre amb les restes arqueològiques  trobades a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Juan Argentó amb la Vida a la Mar donarà el tre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 682,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007