Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Quota especial per a comerciants des del Cem la Cala

11 . Abr, 2014 a les 13:25
per gfigueres a La notícia del dia
2243 reproduccions
Des del Cem la Cala, el complex esportiu municipal, s'ha creat una quota especial per al comerç local dirigida  atots els propietaris i treballadors dels comerços de l'Ametlla de Mar que disposin d'un local obert al públic. Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports explica que "d'aquesta manera des del Cem es vol oferir una possibilitat a aquest sector de poder realitzar esport a un preu assequible i adaptat a l'horari comercial".
Aquesta quota tindrà un import de 30,87 euros al mes, amb més del 30% de descompte sobre la quota universal de 45 euros mensuals, en horari reduït de dilluns a divendres de 7 a 9 del matí, de 13:30 a 16:30 i de 20:00 a 22h, a més de tot el cap de setmana inclòs.
A més, també des del Cem també s'obsequiarà als nous usuaris amb la gratuïtat de la 1a matricula sempre i quan es garanteixi una estància mínima  ales instal·lacions de prop de 6 mesos a comptar des la formalització de la corresponent alta.
Aquells comerços i botiguers interessats només cal que acreditin mitjançant el certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social els treballadors i treballadores que volen incloure en aquest col·lectiu.
Per més informació a les oficines del Cem la Cala o per telèfon al 977 10 38 97 o per correu electrònic a cemlacala@ametllamar.cat
D'altra banda, el Cem la Cala ha preparat una quota especial per poder accedir a les instal·lacions per Setmana Santa. Així per només 15 euros es podrà accedir a les activitats i la piscina coberta del 12 al 20 d'abril.


respostes a "Quota especial per a comerciants des del Cem la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

cem

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 676,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007