Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Set caleros premiats al 14è Concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre

07 . Feb, 2014 a les 13:30
per otomas a La notícia del dia
3465 reproduccions
En el marc de la Festa Major, Candelera 2014, en concret el dissabte, 1 de febrer, a la tarda, al CIP, es van lliurar els premis d'aquest concurs organitzat conjuntament entre l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar i la de Deltebre.
Aquest any hi ha participat 340 fotografies, amb prop d'un centenar de participants, i entre les quinze categories hi ha hagut set premiats de l'Ametlla de Mar. Per tant, satisfacció doble des de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar. "Estem molt satisfets amb l'enorme participació al concurs que cada any està més consolidat.  Enguany hem comptat amb prop d'un centenar de participants i destacar que de les 15 categories, 7 les han guanyat caleros", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar.
Per tant, els premiats a l'Ametlla de Mar van ser els següents:
1r. Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a l'Ametlla de Mar, dotat amb 400 €: "Dins les gotes" de Montserrat Margalef Sancho.
2n.Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a l'Ametlla de Mar, dotat amb 250 €:"Costa Verge" de Fidel Margalef Estivill.
3r. Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a l'Ametlla de Mar, dotat amb 175 €: "Les arrels d'un poble" de Miguel Abelló do Santos.
Premi local de l'Ametlla de Mar a la millor fotografia paisatgística, dotat amb 250 €: "Temporal" de Bernat Margalef Estrada.
3r. Premi Terres de l'Ebre a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre, dotat amb 175 €: "l'Embarcador" de Àngel Martí Pujol.
Premi fotografia gastronòmica, a la millor fotografia realitzada a qualsevol plat i/o producte gastronòmic típic de Deltebre .i/O l'Ametlla de Mar, dotat amb 300 €: "Explosió de gust" de Xavier Solé Guimerà.

Premi a la fotografia d'activitat humana, a la millor fotografia que inclogui imatges de gent realitzant qualsevol tipus d'activitat humana, n un paisatge de Deltebre i/o l'Ametlla de Mar ,dotat amb 300 €;: "Footing", de Maria Isabel Pérez Arillo.
En les altres categories els guanyadors van ser:
1r. Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a Deltebre, dotat amb 400 €: "Sota el Pont" de Vinyet Solà de Roa, Sabadell.
2n.Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a Deltebre, dotat amb 250 €: " El Garxal" de Juli Garcia Balaguer-Amposta.
3r. Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a Deltebre, dotat amb 175 €: "Feng-Shui" de Alberto Martínez Lorenzo, Castelló.
Premi local de Deltebre a la millor fotografia paisatgística, dotat amb 250€:
 "Albada al riu Ebre" de Jeroni Franch Tomàs, Deltebre.
1r. Premi Terres de l'Ebre, a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre, dotat amb 400 €: "Somni d'una nit de Sant Joan" de Lluís Ibañez ; Melià, Benicarló.
2n. Premi Terres de l'Ebre a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre, dotat amb 250 €: "Indústria integrada" de Carles Porta Guerra, Viladecans.
Premi especial a la millor fotografia en blanc i negre, dotat amb 300 €: "Enfonsada" de José Beut Duato, València.
Premi a la creativitat, a la millor fotografia paisatgística realitzada a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre en qualsevol tècnica. Es permet tot tipus de manipulació digital, dotat amb 300€: "El far de nit" de  Lluís de Aro Sánchez, Sabadell.
Recordar que l'exposició de les fotografies premiades i guanyadores es podrà visitar fins al 28 de febrer al Centre d'Interpretació de la Pesca.


respostes a "Set caleros premiats al 14è Concurs de fotograf..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007