Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala serà seu del Torneig del Centenari del Nàstic de Tarragona

13 . Feb, 2014 a les 13:34
per otomas a La notícia del dia
2089 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Gimnàstic de Tarragona han signat un conveni que permetrà a la nostra localitat acollir amb motiu del centenari de la secció de futbol del Club Gimnàstic, alguns dels partits d'un torneig internacional, amb la participació d'equips de primer nivell vinguts de tot el món per a la Setmana santa de 2014.
L'alcalde Andreu Martí i el president del Nàstic Josep Maria Andreu van signar el conveni el passat diumenge en la prèvia del partit de 2a Divisió B entre el Nàstic i l'At. Balears.
Ruben Lallana, regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, emmarca la signatura d'aquest conveni en les relacions entre club i Ajuntament que han de permetre altres tipus d'activitats, "és un acord estratègic per a poder celebrar alguns partits del torneig que organitza el Nàstic per celebrar el seu Centenari. A partir d'aquí valorarem l'establiment de noves estratègies per seguir col·laborant; per exemple, portant el 1r equip del Nàstic a entrenar aquí al poble, poder-nos cedir monitors per fer un clínic de futbol, etc. Es tracta de dinamitzar les nostres instal·lacions esportives i portar gent al poble".
Aquest torneig  internacional vol comptar també amb els principals clubs del nostres territori.
És per aquest motiu que aquest certamen disposarà d'una fase prèvia i classificatòria que es disputarà els dies 14, 15, 16 i 17 d'abril de 2014 en seus com l'Ametlla de Mar, La Pobla de Mafumet, Ascó, el Morell o Constantí en les categories Infantil, Cadet i Juvenil.
Els guanyadors de cada categoria tenen assegurada la plaça a la fase final del Torneig Internacional del Centenari, la final del qual es disputarà al Nou Estadi.


respostes a "La Cala serà seu del Torneig del Centenari del ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 218
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007