Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Associació de Malalts de Parkinson TE explica les claus per millorar la qualitat de vida dels malalts

25 . Nov, 2014 a les 14:40
per gfigueres a Ajuntament
2068 reproduccions
L'Associació de Malalts de Parkinson TE explica les claus per millorar la qualitat de vida dels malalts
La xerrada tindrà lloc aquest dimecres 17:30h a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

L'Associació de Malalts de Parkinson de les Terres de l'Ebre ha organitzat per aquest dimecres, a les 17:30h, a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar una xerrada. L'objectiu d'aquesta xerrada oberta a tothom és, per una banda, donar claus als qui sofreixen aquesta malaltia perquè gaudeixin d'una millor qualitat de vida. D ‘altra banda, també es pretén desestigmatitzar les persones que sofreixen Parkinson i fer divulgació sobre els símptomes de la malaltia.
"Des de l'Associació es treballa amb la psicomotricitat, l'assistència psicològica, la hidroteràpia i molt més. Són tècniques que ajuden a augmentar la qualitat de vida dels malalts de Parkinson. A més, el fet de compartir el neguits ajuda a acceptar la malaltia i viure-la diferent", explica Pepa Martín, membre de l'Associació de Malalts de Parkinson TE.
Per la seva part, Mari Carme Martí, Regidora de Sanitat, ha subratllat que "és important aquest tipus de xerrades per donar visibilitat  a la malaltia i donar suport tant als malalts que la sofreixen com als familiars".
D'altra banda, la Regidora de Sanitat ha subratllat que tothom que percebi algun dels símptomes o li hagin diagnosticat el Parkinson es pot posar en contacte amb l'Associació o poden informar-se al CAP on els aconsellaran i els derivaran a les associacions de suport.


respostes a "L'Associació de Malalts de Parkinson TE explica..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 455,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007