Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

13 . Nov, 2014 a les 09:53
2350 reproduccions
-La llar d' Infants Municipal Xerinola informa que    està elaborant un calendari amb els nens i nenes de la llar d' infants per col·laborar amb la Marató de TV3, ( enguany dedicada a les malalties del cor).
Tota persona interessada en adquirir-lo al preu de 12,50€, l'ha d'encomanar abans del dia 1 de desembre personalment a la llar d'infants, també per telèfon, al 977 49 37 10 o enviant un correu electrònic  a: xerinola@ametllamar.cat

-La Coral Verge Candelera convida a tothom a l'assaig obert que tindrà lloc aquest dissabte dia 15 de novembre a les 19h a la sala de la SCER.
-L'Escola Sant Jordi comunica que s'han convocat eleccions al consell escolar.
Les possibles candidatures s'han de presentar a la direcció del centre abans del dia 17 de novembre i a partir del 19 seran publicades al tauler d'anuncis.
Les votacions del sector pares tindrà lloc el dijous 27 de novembre de les 9.30h a les 17h a la biblioteca de l'escola.
-La Banda de la Cala us invita al Concert de Santa Cecília que tindrà lloc el  dissabte dia 22 de novembre a les 7.30h de la tarda a la Sala de la Societat.
-El Club de Pensionistes de la Casa del Mar comunica als seus socis que el viatge del Prenadal tindrà lloc el dia 11 de desembre al Restaurant Alamo d'Alcover. També s'organitza un viatge de 3 dies a Calella de la Costa.
Tots els socis interessats podeu passar a informarse, per l'oficina de la Casa del Mar els  dimarts i dijous de 10.30 a 12.30h pel matí i de 4.30 a 7h de la tarda.

- L'Associació de jubilats l'Estany organitza el viatge del Prenadal per al dia 17 de desembre al Santuari de Montferri i Valls. El dinar tindrà lloc al Restaurant el Alamo. Tots els interessats us podeu passar a informar pel Casal d'Avis de dilluns a divendres de 4 a 6.30h de la tarda.

- La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que hagin de cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar que han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles quan fa vent.

- S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a incidencies@ametllamar.cat o al 977 45 60 00.

- La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 14 de novembre és J. Borges. Després entra en guàrdia la farmàcia de A.Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007