Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursa dels 10km

23 . Ago, 2013 a les 14:05
per otomas a La notícia del dia
2532 reproduccions
La cursa dels 10km de l'Ametlla de Mar, arriba a la quarta edició. Aquesta cursa organitzada pel Club Esportiu la Cala recorre un traçat on es troben alguns dels indrets més bonics del municipi. La cita és el proper 8 de setembre. A partir de dos quarts de nou es donaran dorsals i a les deu s'iniciarà la cursa enguany des del Pavelló Poliesportiu Municipal, i no des del la confraria de pescadors com en anteriors edicions. D'aquesta manera segons l'organització es facilitarà l'accés als participants a les dutxes i als serveis.
Una cursa que s'inclou dins dels running series i en la qual es poden inscriure els majors de 16 anys. En cas de ser menor, caldrà una autorització dels pares i s'hauran d'inscriure el mateix dia de la cursa. Les inscripcions es van obrir a principis d'agost i estaran obertes via internet, a www.clubesportiulacala.com, fins al 6 de setembre. El preu d'inscripció és 13 euros de manera anticipada i 16 euros el dia de la cursa.
"El recorregut és el mateix que en anys anteriors amb la diferència que la sortida i l'arribada es farà des de el Pavelló Poliesportiu aquesta edició. La cursa transcorre per carrers cèntrics del municipi, a més, d'anar pel passeig marítim i arribar a la platja de l'Estany", explica des de l'organització, Ma Carme Francesc.
Hi haurà premi per als tres primers en categoria general i els guanyadors de cada categoria. A més, aquesta edició de la cursa tindrà tres premis locals masculins i tres femenins. La Ma Carme Francesc fa una crida  a la participació femenina ja que l'any anterior la categoria local femenina va quedar deserta. Des de l'organització també es demana col·laboració ciutadana per tal d'ajudar en el recorregut de la cursa.

respostes a "Cursa dels 10km"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007