Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El wimax de 8 Mb de baixada i 1 de pujada ja funciona a Tres cales

16 . Mai, 2013 a les 13:25
per gfigueres a La notícia del dia
2798 reproduccions
La Cala Fibra ja ha començat la captació de nous clients a la zona de les urbanitzacions, on a finals d'aquests setmana ja hi haurà prop de 20 usuaris connectats.
El servei d'internet Wimax a la urbanització tres cales ja fa  uns dies que funciona. Actualment són 10 els usuaris que ja en poden gaudir i s'espera que a finals d'aquesta setmana puguin ser una vintena. Després de la instal·lació de la torre i l'antena a la zona del Parc Públic, i la connexió de les dependències municipals del centre Social Calaforn, s'ha procedit a començar la tasca comercial de captació de nous clients.
Així, amb aquest nou servei de La Cala Fibra, aquells que l'adquireixin podran optar a diverses propostes de connexió, sempre millors que el servei que poden oferir actualment els operadors convencional, no només a les urbanitzacions, sinó també al casc urbà.
D'aquesta manera s'acaba amb una mancança històrica dels veïns de les urbanitzacions, que fins ara tant pel que fa a les connexions d'internet com de telefonia, estaven utilitzant serveis totalment precaris per manca de cobertura de les operadores de telefonia.
De moment s'està donant cobertura a la zona de muntanya de les urbanitzacions Tres cales i Sant Jordi d'Alfama, a la zona intermitja de Tres Cales i amb una mica més de dificultats, a la zona de mar de Tres Cales, on segons La Cala Fibra, s'estan plantejant complementar el servei amb una altra antena. Segons Victor Borràs de La Cala Fibra, "podem donar la senyal fins a 12 quilometres de distància de l'antena, sempre que aquesta sigui visible. Per tant podem donar senyal a la zona de dalt de Tres cales i Sant Jordi, i a la zona del mig de Tres Cales. A la zona de mar de Tres cales, si hi ha gent interessada, només ho sabrem anant a casa seva i comprovant-ho. Si la senyal es bona, li instal·larem. La intenció es no deixar zones fosques, així que ens estem plantejant la instal·lació d'una antena que cobreixi la zona de costa".
Així, la proposta més econòmica, es la que ofereix connexió a internet de 8 Mb de baixada i 1 de pujada per 35'90€/mes al mes, un servei superior al que ofereixen les companyies de telefonia al casc urbà, on realment no se superen els 6Mb de baixada.
A més d'aquest servei inicial, La Cala Fibra també ofereix la possibilitat de poder afegir el servei de telefonia per 41'90€/mes. A aquestes dues possibilitats, i sempre que la cobertura ho permeti, es pot afegir l'opció professional de 20 Mb de baixada i 2Mb de pujada, en el cas de la connexió a Internet, per 49'90€/mes i en el cas en el que s'hi inclou la telefonia, per 64,90€/mes
Aquests preus inclouen la instal·lació gratuïta, no així el preu del router de 29'90€ que queda en propietat de l'usuari.
La Cala Fibra també ofereix la possibilitat de deixar en suspensió el servei durant uns mesos per aquells que no visquin a la zona només que per temporades o decideixin no utilitzar el servei durant uns mesos, amb una quota de 5'90€ al mes.
Els interessats poden trucar al telèfon 877916000 o enviar un correu electrònic a info@lacalafibra.net.



respostes a "El wimax de 8 Mb de baixada i 1 de pujada ja fu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007