Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

22 . Abr, 2013 a les 14:41
2732 reproduccions
-El club de pensionistes de la casa del Mar convoca als seus socis a una reunió que tindrà lloc  divendres dia 26 d'abril a les 7 de la tarda al local del club amb el següent ordre del dia:
1.- Presentació de la nova junta Rectora
2.- Estat de comptes de l'Entitat
3.- Precs i preguntes

-La colla castellera los xics caleros comunica que a partir d'avui divendres els assajos  és faran al gimnàs de l'institut.
Els horaris seran divendres de 7:30h a 10h i els dimarts de 8h a 10h de la nit.

-9ª mostra de teatre "la Cala de l'Ametlla" a la sala de la societat, per dissabte dia 27 d'abril, a les 6:30h de la tarda el grup de teatre "la Ringa de Xerta" presenta l'obra: Nel·lo Bacora.

 -El servei  de recaptació municipal informa que el dimarts, dia 30 d'abril, finalitza el període de cobrament en via voluntària dels rebuts de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i les plaques dels gossos corresponents a l'exercici 2013.

-L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9,00 del matí  a 2,00 de la tarda
 
- La Societat Cultural, Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar comunica als  socis que, segons el Calendari Electoral aprovat per la Comissió de Garanties el dia 14 de març i un cop publicat el Cens Electoral definitiu, queda obert el període hábil per a presentar candidatures per als càrrecs de President o Presidenta de la Societat, i dels vocals que faltin a cobrir a les respectives Seccions.
El període hábil per presentar candidaturas finalitza el dia 25 d'abril.

-La Llar d'Infants Municipal Xerinola informa que el període de preinscripció per al curs 2013/14 serà del dia 6 al 17 de maig, ambdós inclosos.
Per fer la preinscripció cal que us adreceu al centre, on se us facilitarà la sol·licitud pertinent, per formalitzar-la, haureu de portar la següent documentació :
·    Original i fotocòpia del llibre de família. ( pagina del nen/na)o altres documents relatius a la filiació.
·    Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres.
·    Original i fotocòpia del DNI de l' alumne , si en té.
·    Original i fotocòpia de la targeta Sanitaria individual ( TSI) de l' alumne o l' alumna
L'horari de recollida de les sol·licituds i documentació, serà de dilluns a divendres de   9 h a la 1h del matí.

-Posa't radiant al CEM la Cala amb la promoció del Servei de bronzejat.
 Per més informació, al CEM la Cala a la zona esportiva municipal, telèfon: 97710 38 97.
 
-El club de pensionistas de la Casa del Mar comunica   que s'han posat al cobrament les quotes de l'any 2013, els socis poden fer efectiu el pagament de 11h a 12:30h del matí per la Casa del Mar.

 - Calacultura organitza el IV premi nit de poesia al carrer .
Per més informació, podeu consultar les bases
 a : calacultura@hotmail.com
- CEM la Cala informa que aquest mes d'abril hi ha importants descomptes en les matrícules, quotes i entrada puntual.  També en les activitats dirigides per als més petits i per les classes de ioga i pilates.       Informe't al CEM la Cala, a la zona esportiva. Telèfon: 977 10 38 97        cemlacala@ametllamar.cat
-L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica  a tots els interessats en passar la ITV de la seva motocicleta, que us podeu passar a apuntar per les oficines d'atenció al ciutadà amb les dades del vehicle i un número de telèfon de contacte.

  -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.

-La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'Ametlla de Mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.


-La farmàcia de guàrdia fins el 26 d'abril és la de  J. Borges.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 892,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 77
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007