Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fracciona el pagament de l'IBI als ciutadans

08 . Mar, 2013 a les 13:22
per gfigueres a La notícia del dia
2769 reproduccions
Els caleros es podran adherir a aquesta mesura des de Recaptació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar des de finals de mes fins al juny aproximadament. El pagament es farà en cinc mensualitat de juliol a novembre.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar conscient  del context econòmic actual ha decidit fraccionar el cobrament de l'IBI (l'Impost sobre Béns i Immobles) als ciutadans. L'objectiu del consistori  és donar facilitats als caleros en el pagament d'aquest impost. Per tant, aquest mes de març està previst que s'obri el període per poder adherir-se  a aquesta mesura, que durarà fins al mes de juny aproximadament. Una mesura que permetrà pagar l'IBI en cinc mensualitats de juliol a novembre. Cal tenir en compte que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obre el període pagament habitual de l'IBI de l'1 d'agost al 30 de novembre.
"D'aquesta manera oferim al ciutadà un servei més, més facilitats que és del que es tracta. Pel que fa a l'Ajuntament en l'únic que ens afectarà és que en comptes de tenir l'ingrés de l'IBI a l'agost el tindrem al novembre", subratlla Antoni Montagut, regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Per tal de poder accedir a aquest pagament fraccionat cal dirigir-se a Recaptació del consistori calero i omplir una sol·licitud amb les dades personals i de l'immoble. Llavors al mateix moment des de Recaptació es calcularà l'import de l'IBI a pagar i els fraccionaments mensuals.
Cal tenir en compte que per tal d'adherir-se  aquesta mesura cal domiciliar el càrrec  i no tenir deutes pendents a l'Ajuntament. A més, en cas que algun rebut del fraccionament es retorni, quedarà anul·lat aquest tipus de pagament. I per tant, el ciutadà l'haurà de pagar en un únic pagament en el període establert d'agost a novembre.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fracciona el p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

ibi

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007