Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Botigues al carrer

13 . Mar, 2013 a les 14:14
per otomas a La notícia del dia
2703 reproduccions
Els comerciants de l'Ametlla de Mar aquest dissabte treuen els taulells al carrer en una nova edició de les botigues al carrer. De deu del matí a les sis de la tarda a la Plaça Nova aquesta proposta comercial oferirà diversos productes. Cinc comerços, de l'Ametlla de Mar hi participaran: Casa Ballesteros, Esports Àlex, París Pastó, Taty's i la ferreteria Cifec. Aquesta iniciativa organitzada des de l'Associació d'Empresaris de l'Ametlla de Mar (l'Asemar) té com objectiu dinamitzar el comerç local apropant els productes als consumidors.
"Tot i que els comerciants estan desanimats pel context actual cinc comerciants d'Asemar s'han volgut sumar a una nova edició de les botigues al carrer", subratlla Provi Llambrich des de l'Asemar.
En el marc de les botigues al carrer, una vegada més, des d'Asemar es sortejarà el fardell de Candelera. Un fardell amb productes de les botigues participants que podrà adquirir tot aquell que realitzi una compra aquest dissabte  ala Plaça Nova.
Des d'Asemar s'han realitzat diverses edicions de les botigues al carrer ja que habitualment l'Associació n'organitza dues a l'any, una al març i l'altra al setembre.




respostes a "Botigues al carrer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 121
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007