Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nous premis i categories en el Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre

31 . Oct, 2013 a les 12:57
per gfigueres a La notícia del dia
2677 reproduccions
Les Àrees de Turisme dels ajuntaments de l'Ametlla de Mar i Deltebre ja han convocat la 14ª edició, amb dos premis més a la categoria Terres de l'Ebre i la creació de la categoria d'Activitat Humana.
Les Àrees de Turisme dels ajuntaments de l'Ametlla de Mar i Deltebre han convocat la 14ª edició del Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre, un certament que al llarg de la seva trajectòria a acumulat milers de imatges espectaculars del territori, traient un rendiment estètic espectacular als molts atractius naturals i socials que ofereix.
Segons Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, "degut a que són dos pobles propers en quant a distància, però tant diferents en quan a la realitat paisatgística, vam organitzar aquest concurs per la bona sintonia que existeix. Estem satisfets en veure com ha anat evolucionant l'acceptació d'aquest concurs en quantitat de participants, com en la qualitat de les fotografies. Al llarg del temps hem anat introduint novetats i perfeccionant les bases i s'ha convertit en un dels concursos amb més acceptació de les Terres de l'Ebre i de Catalunya ".
Entre les novetats d'aquest any destaca la major implicació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Terres de l'Ebre, amb l'ampliació a 3 premis de la categoria Terres de l'Ebre.
Cal recordar que a més del terres de l'Ebre, les categories Deltebre i l'Ametlla de Mar, ofereixen també tres premis cadascun, a les fotografies fetes en qualsevol escenari o indret d'aquestes localitats, amb 400 € pels guanyadors, 250€ pels segons classificats i 175€ per al tercers.  L'Ametlla de Mar i Deltebre ofereixen un Premi local de 250€ per a la millor fotografia d'un autor local.
Una altra de es novetats d'aquest any és la creació del Premi a l'activitat humana, que inclogui imatges de gent realitzant qualsevol tipus d'activitat humana, ja sigui d'esports, lleure, oficis, etc.), en algun indret de Deltebre o l'Ametlla de Mar. Aquesta nova categoria tindrà un premi de 300€ i s'afegeix a les modalitats de Blanc i negre a les Terres de l'Ebre, Creativitat a les Terres de l'Ebre i Gastronomia per a productes típics de l'Ametlla de Mar i Deltebre, totes dotades amb 300€ de premi.
En total són 4.175€ en premis repartits en quinze premis i set modalitats, recordant que no s'admeten collages, muntatges, fotografies pintades, viratges fotogràfics, fotografies manipulades ni fotografies HDR.
Les obres participants al concurs hauran d'enviar-se a les Àrees de Turisme de Deltebre o l'Ametlla de Mar abans del dia 7 de gener.



respostes a "Nous premis i categories en el Concurs de Fotog..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 62
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007