Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

19 . Set, 2012 a les 12:22
1838 reproduccions
La regidoria de formació i treball informa que el proper 24 de setembre s'inicia el període d'inscripcions dels cursos per aquesta propera tardor  2012. els interessats poden passar pel telecentre o trucar al 977457269. Les places són limitades.

L'àrea municipal d'esports informa que a partir del dilluns dia 24 de setembre, ja es podran realitzar les inscripcions per les activitats esportives de l'hivern. El lloc on es podran realitzar es a la recepció de la piscina coberta.

L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que el llistat electoral estarà a exposició pública del 17 al 25 de setembre ambdós inclosos, en horari d'oficina a les oficines d'atenció al ciutadà, a la planta baixa de l'ajuntament, als efectes previstos a l'article 13.2 de la llei organica 5/1995 del tribunal del jurat.

L'àrea municipal d'esports informa  a  tots els interessats en participar  en la lliga de Padel 2012-2013  que ja poden passar a informar-se per la recepció del CEM la cala.
recordem que les inscripcions son limitades.
 
L'àrea municipal d'esports, informa a tots els interessats en participar a la lliga de futbol sala 2012-2013, que el proper dijous dia 20 de setembre, a les 6:30h de la tarda,  hi haurà una reunió informativa a l'oficina del pavelló poliesportiu.

L'Associació de jubilats l'Estany comunica que a partir del 17 de setembre comença el curset de boixets ( bolillo) al casal d'avis.
Dilluns, dimecres, divendres de 16 a 18:30 hores.
Organitza: associació jubilats l'Estany
Col.labora: Regidoria de Benestar Social.

La Coral Verge de la Candelera obre el plaç d'inscripcions per a les veus sopranos, alts, tenors i baixos.
Els interessats poden presentar-se els divendres a 7:30 del vespre al "saló parroquial".


El club de pensionistes de la casa del mar comunica als socis que de l'1 al 7 d'octubre s'organitza un viatge a la Costa brava, Girona i França. Les places son limitades. Si esteu interessats, podeu passar a informar-se per la casa del mar.

L'Ajuntament de l'Ametlla de mar, us invita a la inauguració de l'exposició de fotografia " 5 punts de vista" a càrrec de fotògrafes locals, (Montserrat Margalef, rosa rebull, Mª Isabel Pérez, Julia Silva i Mª Pau Álvarez) que tindrà lloc aquest dissabte dia 8 de setembre, a les 8 de la tarda, al centre d'interpretació de la pesca, on també hi haurà una exposició d'una selecció de la col·lecció de malacologia del CIP. L'exposició és podrà visitar de dilluns a divendres de 9h a 2h pel matí i de 5h a 9h per la tarda, fins  al dia 22 de setembre.

L'Ajuntament de l'Ametlla de mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977456000 extensió 1143.

La direcció general del medi natural recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles fins nou avís.

La farmàcia de guàrdia fins al 21 de setembre és la de J. Pedrola. a partir del 28 de setembre és la de J. Borges.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007