Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

14 . Jun, 2012 a les 14:06
1862 reproduccions
L'àrea de turisme informa  que  dissabte a ¾ de deu del matí, al programa de televisió  espanyola de la 2  Agroesfera, sortirà un reportatge de la cala.

La regidoria de festes comunica que dissabte dia 23 de juny a partir de les 9h de la nit hi haurà  correfocs amb els dimonis de Rasquera. en acabar, a la platja de l'alguer s'encendrà la foguera de Sant Joan i a partir de les 12 de la nit revetlla al Club Nàutic.

Es comunica a tots els nascuts l'any 1962  i afiliats,  que  divendres dia 15 de juny, a les 7h de la tarda,  faran una reunió a la Plaça Joan Miró ( Txe Mari) per parlar del sopar de la quinta.   

La sala de la societat informa que aquest dissabte dia 16 de juny a les 23:30  hi ha sessió de ball amenitzat pel Duo alma.

La Llar d' Infants Municipal Xerinola comunica a tots els pares i mares interessats en  demanar les beques del Consell  Comarcal  pe l'assistència a la Llar d'infants per al proper curs 2012/ 2013, que poden passar  a buscar la sol·licitud per la direcció del centre.
El termini per presentar la sol·licitud és el dia 28 de setembre de 2012.

La Parròquia de la Purificació de Maria informa que aquest dissabte 16 de juny es farà una processó a les 11 de la nit pels carrers Bruch, Andreu Llambrich fins la punta de Bugarró a la plaça , allí es farà una pregària de benedicció.

L'associació de jubilats l'Estany organitza un viatge a Valencia el dia 20 de juny. Per més informació al Casal de 4 a 7 de la tarda.

L'àrea municipal d'esports informa que ja s'han obert les inscripcions per les activitats d'estiu a l'oficina del poliesportiu. La primera setmana es podran inscriure els abonats, la segona setmana les persones empadronades a l'ametlla de mar i a partir del 25 de juny l'inscripció serà lliure i s'haurà de fer a la recepció del CEM La Cala.

La Confraria de pescadors Sant Pere informa que ja s'han obert les inscripcions per la festa jove del dia 30 de Sant Pere, els interessats han  de tenir mínim 14 anys i   apuntar-se en grups de 4 persones i fer el pagament a la confraria de pescadors. Les places son limitades .  
 
L'escola municipal de música organitza  diferents cursets per aquest estiu, per més informació i per reserves, podeu passar per l'Emma de dilluns a divendres  per la tarda, o trucar al 977 45 60 46

La regidoria de formació i treball informa que ja es poden fer les inscripcions dels cursos d'estiu adreçats als joves entre 10-14 anys al Telecentre .

L'Ajuntament informa que el 21 de juny vindran a passar la ITV del ciclomotors i maquinària agrícola, les persones interessades que passin per les oficines de l'ajuntament per demanar hora, amb la documentació del vehicle i un número de telèfon.

La Direcció General del Medi Natural recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles fins a nou avís.


La farmàcia de guàrdia fins el 15 de juny és la J.BORGES. A partir del 16 de juny és la de A.Aytès.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 711,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007