Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Avui divendres comença la informació pública de la fibra òptica

18 . Mai, 2012 a les 12:21 | 00:02:12
per gfigueres a La notícia del dia
2186 reproduccions
Aquest divendres dia 18 de maig a les 7 de la tarda i a la Sala de la Societat tindrà lloc un acte públic on s'explicaran tots els detalls del desplegament de la fibra òptica al municipi. De fet, després  que l'Ajuntament atorgués la llicència a l'empresa privada concessionària del Servei, La Cala Fibra, està previst que aquesta mateixa setmana ja es comencin els treballs d'instal·lació de cablejat i que ben aviat, a finals de mes o primers de juny, ja s'hi puguin connectar els primers clients.
En l'acte de divendres, adreçat a tots els que estiguin interessats, es faran públiques les tarifes definitives, tant dels serveis individuals de telèfon, internet de 20 Mbps simètrics i televisió, com de la tarifa triple de tots els serveis en conjunt.
Pel que fa als preus, van dels 19'90 euros del servei de telefonia, fins als 47'90 per a aquells que vulguin tot el servei de telefonia, internet i televisió amb una oferta de més de 50 canals diferents als que es poden sintonitzar actualment per la TDT.
Ruben Lallana, regidor de Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "hem atorgat llicència a l'empresa La Cala Fibra amb el 100% de capital privat pel desplegament de la fibra. En un màxim d' una setmana començarà el desplegament per tot el casc urbà, tot i que el divendres convoquem a tot el municipi per explicar l'oferta comercial d'aquesta nova tecnologia. A partir d'aquí finalitza un procés que ha trigat més d'un any en buscar finançament privat, en dur a terme una obra difícil i complicada i poder posicionar l'Ametlla de Mar al mapa de Catalunya i Espanya, ja que serem dels únics municipis que desplegarem la fibra amb capital privat i no públic i farem un salt qualitatiu molt important".
A més s'han preparat tarifes per aquells que només utilitzin el servei els caps de setmana o els mesos d'estiu, d'entre 19'90€ i 24,90€, destinats a les segones residències, i unes tarifes per a empreses i professionals que oferiran internet a 50Mbps simètrics per 49'90 €.


respostes a "Avui divendres comença la informació pública de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 130
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007