Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot Sants

02 . Nov, 2012 a les 14:14
per otomas a La notícia del dia
3382 reproduccions
A les portes de Tots Sants, o Halloween, depèn dels gustos,  a l'Ametlla de Mar hi ha previstes diverses activitats. I és que aquests dies la tradició dóna la mà a la festivitat.

Per una banda, els centres educatius de l'Ametlla aposten per la Castanyada, però sense donar l'esquena Halloween. Des de la llar d'infants els nens i nenes han decorat els moniatos i s'han vestit de castanyers i castanyeres. A més, el dijous, dia de Tot Sants, a la sala de la SCER,  a partir de els cinc de la tarda, festa Halloween amb grup d'animació, xocolatada i concurs de disfresses. El preu de l'entrada és de 3 euros. L'organitza la llar d'infants xerinola i col·labora la societat. Avui al Local Social Calaforn també aposten per la celebració de Halloween, per a nens i nenes, a partir de les cinc i mitja de la tarda. I el dissabte, 3 de novembre, és el torn dels majors de 16 anys, també al local social Calaforn.

A l'escola Sant Jordi els nens i nenes enguany van fer un concurs de moniatos i des de l'Institut Mare de Déu de la Candelera ja estan les parades de castanyes si moniatos pels carrers més cèntrics de la població. El Centre ocupacional també ha posat la seva paradeta tradicional de moniatos i castanyes  a la plaça Catalunya de les nou  del matí fins al migdia.

D'altra banda, els panellets i les flors són els altres protagonistes d'aquests dies de festes. Tot i que la crisi es preveu que els afecti aquest any. En el cas dels panellets De fet els pastellers de Tarragona, segons el Diari de Tarragona, preveuen vendre un 20 menys de panellets. I és que el quilo de panellets de pinyons val entre 40 i 45 euros. La resta es mantenen en vora de 35 euros el quilo.

Finalment, aquests dies, molts seran els caleros que visitaran els seus difunts De fet, demà a les quatre de la tarda hi ha prevista una missa al cementiri. L'horari és de vuit del matí a sis i mitja de la tarda.respostes a "Tot Sants"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 716,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007