Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla presenta obres per valor d'1 milió d'euros al PUOSC

29 . Set, 2011 a les 09:16 | 00:04:04
per gfigueres a La notícia del dia
2274 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja està treballant en els dos projectes que ha inclòs en el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya(PUOSC) per a l'any 2012. La inversió puja a quelcom més d'1 milió d'euros.
Rubén Lallana, regidor d'Urbanisme explica que, "de cara a la anualitat del PUOSC  de l'any que be hem decidit prioritzar dues obres molt importants. Per una banda continuar la peatonalització del Carrer Sant Joan des dels quatre cantons fins a les escales del Carrer de l'Àngel i renovar les escales i soterrar els serveis a l'hora que renovem els pluvials. L'altra inversió es a Tres cales on millorarem la pavimentació d'un bon nombre de carrers perquè no vagi a més la seva degradació, en bona part pels aiguats de l'any passat".
Així, està prevista la renovació de la pavimentació i serveis de les escales del c/Angel. Aquesta actuació s'engloba dins del conjunt d'actuacions que està realitzant l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per a millorar la xarxa de clavegueram. Aquestes actuacions, juntament amb les que té previst de realitzar l'Agència Catalana de l'Aigua, tant en la millora dels col·lectors en alta com l'ampliació de l'EDAR de l'Ametlla de Mar, tenen la finalitat de dotar al municipi d'una xarxa de sanejament en baixa i en alta que pugui assumir el volum d'aigües que es recullen actualment, evitant així els puntuals abocaments d'aigües residuals a les platges, com a solució fins a dia d'avui, en cas de col·lapsa de la xarxa.
En dies de pluja, l'estació de la Plaça del Canó recull també les aigües pluvials provinents de les escales del C/Angel i el seu entorn, perquè la canalització d'aquestes es realitza mitjançant la xarxa de sanejament, amb el que provoca:
- Augment del cabal d'arribada a l'estació de bombeig, quan la capacitat d'aquesta és insuficient, amb els conseqüents abocaments al mar.
- El fort desnivell existent entre l'inici de les escales del C/Angel i el final, provoca que la tapa del pou de registre no suporti la pressió i sobreïxin les aigües residuals i pluvials en superfície.
És per aquesta raó que, aprofitant el necessari aixecament del vial corresponent al c/Angel i el seu entorn dins de l'àmbit definit al projecte, es projecta la renovació del paviment i dels serveis. El projecte constructiu, preveu un cost per a l'execució de les obres de 153.896,47 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució no superior als 6 mesos.
Per altra banda, durant l'any 2012 l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar també té previst de realitzar el condicionament i reparació de la pavimentació de diversos carrers de la urbanització de Les Tres Cales. Aquesta actuació s'engloba en el conjunt d'actuacions que s'estan duent a terme per a millorar les infraestructures, serveis i equipaments de la urbanització.
La superfície total prevista de l'actuació és de 61.238,82 m2, i els carrers en els quals està previst actuar son, Manantial, del Veinte, Xaloc, 12, 18, Ribamar, Martin Vidal, Mestral, Tord, Liebre, Cambrils, Tramuntana, Botànic Senen, Ahorí, Travessia de Muntanya, Barcelona, Girona, Lleida, Catalunya, 23, Ramon Freixa, Brisa, l'Ametlla de Mar i 1.
L'estat actual en el que es troba l'àmbit de l'actuació és producte de les diferents actuacions que s'han realitzat en anterioritat i el paviment, que és un doble tractament superficial, es troba en molt mal estat de conservació.
El projecte preveu una inversió de 887.524,29 euros (iva inclòs) i un termini d'execució de les obres no superior als 6 mesos.


respostes a "L'Ametlla presenta obres per valor d'1 milió d'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 694,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007