Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

18 . Ago, 2011 a les 14:16
per gfigueres a Les notícies
3821 reproduccions
Hem obert l'informatiu amb la denúncia que la directora municipal de música de l'Ametlla de Mar, Ge­sa­mí Mar­ga­lef, i la cap d'estudis del mateix centre, Anna Vizcarro, han presentat davant els Mossos d'esquadra pel repartiment d'un fulletó.


respostes a "Butlletí informatiu"

Tonyineta
19 . Ago, 2011 a les 10:49

M'agradaria saber com a usuària d'aquest mitjà informatiu "objectiu" de l'Ametlla de Mar com és que durant les darreres setmanes, els músics han protestat pels carreres del poble i en cap moment han estat notícia en aquesta pàgina web ni tampoc en la ràdio loca. Els que ho veiem des de fora volem rebre la informació objectiva de totes les parts implicades ja que es tracta d'un assumpte local,estem parlant de diners locals, del poble, i a més a més d'una cultura que ens pertany i que no s'està valorant com la major part de la població de la Cala reclama i vol des de fa ja molt de temps.

Ens hauríem de plantejar informar com un mitjà informatiu que es troba al costat de tot ciutadà calero i no solament de qui està al capdavant de l'Ajuntament i és part interessada en aquest affaire.

gerrard gerrard
22 . Ago, 2011 a les 14:57

curios molt curios que les noticies de les cercaviles no surtien i que la noticia de les denuncies als musics s'informi inmediatament... curios si mes no...

admin admin
24 . Ago, 2011 a les 13:28

El motiu pel qual no ens hem fet ressò de les cercaviles de protesta dels components del
Conjunt Instrumental Avançat de l'EMMA ha estat simplement perquè ningú ens ho ha comunicat.
Tot i així quan hem tractat altres informacions relacionades sí que n'hem fet esment (Informatiu del dia 18 d'aquest mes).

calereta
24 . Ago, 2011 a les 23:27

Ah!! Jo pensava que els periodistes tenien la capacitat de buscar les notícies. Llavors qui decideix les coses que són notícia? Ha de trucar la gent per comunicar les coses que passen a la Cala?

Tonyineta
29 . Ago, 2011 a les 19:48

Ara ja ho he vist tot...definitivament aquest mitjà d'informació nostre deixa molt que desitjar...i dic nostre perquè crec que és de tots i cadascun dels caleros i caleres que esperen rebre informació contrastada, clara i objectiva del seu mitjà d'informació local.

Calereta, tens tota la raó, la notícia no va al periodista, va el periodista en busca de la notícia...ay! PERIODISTA, TU HO HAS DIT!

Espero, amb tot el cor, que en futus problemes locals (esperem que no n'hi hagi gaires) es gestioni d'una altra manera tot aquest merder d'informacions...

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007