Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar obté tres banderes de platges verges

12 . Jul, 2011 a les 09:53 | 00:02:24
per gfigueres a La notícia del dia
2291 reproduccions
La Cala, el passat divendres 8 de juliol, va ser l'amfitriona de l'acte de lliurament del distintiu de les banderes de platges verges de la demarcació de Tarragona. Tretze platges del litoral tarragoní van ser guardonades per aquest distintiu atorgat pel Grup Ecologista de Tarragona i l'Ebre-Ecologistes en Acció de Catalunya (GETE-EeAC) al Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar.
En aquesta segona edició, es van duplicar el nombre de platges que van optar a aquest distintiu. L'any passat, en la primera edició, hi van optar 7 platges de 4 municipis. Aquest any, als municipis de l'Ametlla, Torredembarra i Deltebre s'han sumat Amposta, l'Ampolla i Tarragona.

L'Ametlla de Mar enguany ha obtingut una bandera més, la de la platja de l'Estany Podrit, augmentant així el valor de la costa calera. I és que tres han estat les platges guardonades per Ecologistes en Acció; l'esmentada Estany Podrit, Torrent del Pi i Santes Creus.

"Estem molt contents de rebre aquests distintius després de les banderes blaves. En aquest cas es premia un altre tipus de platja. Són platges amb difícil accés, amb una alta biodiversitat, etc. Aquests distintius són fruit de la feina ben feta que s'està fent durant els darrers anys", va explicar Eva del Amo des de la regidoria de Medi Ambient.

Per la seva part, Gina Richarte, coordinadora de la campanya de l'entitat ecologista va remarcar els requisits necessaris per obtenir aquest distintiu. "De les platges es valora que estiguin en l'estat més natural possible. També es valoren factors com l'entrada de vehicles a motor, entre d'altres. Des d'Ecologistes en Acció es fa el reconeixement a través d'aquest distintiu. Estem molt satisfets perquè enguany hem pogut atorgar una bandera més a l'Ametlla de Mar", va explicar Richarte.

A l'acte va estar presidit per l'alcalde de la localitat, Andreu Martí, acompanyat per membres del consistori, tant del govern com de l'oposició. Com a representació d' Ecologistes en Acció van assistir la coordinadora de la campanya, Gina Richarte, el coordinador del grup a les Terres de l'Ebre, Miquel Llop i la monitora ambiental Eva Nolla.


respostes a "L'Ametlla de Mar obté tres banderes de platges ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007