Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Claus per viure i conviure amb el càncer

06 . Jun, 2011 a les 12:59 | 00:01:50
per gfigueres a La notícia del dia
2133 reproduccions
"Viure i conviure amb el càncer" aquest és el títol de la xerrada que va anar a càrrec del doctor Òscar Ros. La xerrada, organitzada per la Lliga contra el càncer al Camp i l'Ebre va tenir lloc  divendres, 3 de juny, a la sala de la SCER. Ros, especialista en oncologia de l'Hospital Comarcal de Móra, va mostrar  algunes claus perquè els afectats per aquesta malaltia puguin intentar conviure-hi el millor possible.

"El càncer o qualsevol malaltia, no afecta només al malalt sinó al seu entorn més proper. Per això és molt important el recolzament de la família, els amics, la seva comprensió...i donar-li al malalt les eines necessàries per a poder gestionar l'ansietat que li generarà, amb l'autonomia suficient perquè prengui les decisions que hagi de prendre però amb la orientació necessària per tal que ni pateixi ni faci patir a la seva família", explicà Òscar Ros.

D'altra banda, el proper 25 de juny en el marc de les Festes de Sant Pere al municipi; la Lliga prepara una col·lecta pels carrers de la vila per lluitar contra el càncer i poder oferir un suport a les famílies afectades. Segons Manel Alarcón, membre de la Lliga contra el càncer del Camp i l'Ebre, "els caleros cada any mostren la seva solidaritat en la col·lecta ja que es recullen xifres molt rellevants". I és que l'any passat, la Lliga contra el Càncer va aconseguir sumar quasi 8.000 euros a la vila.
La Lliga compta amb 108 delegacions que cobreixen el 98% del territori de la demarcació de Tarragona. 2.200 socis i 18 anys de trajectòria fan de la Lliga un referent pels malalts oncològics i les seves famílies.


respostes a "Claus per viure i conviure amb el càncer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 175
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007