Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més anys de concessió pels xiringuitos de les platges de l'Ametlla

18 . Mai, 2011 a les 14:43 | 00:01:42
per gfigueres a La notícia del dia
2658 reproduccions
S'apropa l'estiu i un dels elements que formen part del paisatge estiuenc són els xiringuitos de platja. Aquest any des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha tret a concurs els xiringuitos de les platges de Sant Jordi, Calaforn, l'Estany i l'Alguer amb una novetat; enguany és podrà obtenir la concessió pel 2011, 2012 i 2013. Recordem que fins ara la concessió era de caràcter anual. El consistori calero ha decidit prendre aquesta mesura per tal que, en un context de dificultats econòmiques com l'actual, és pugui amortitzar més la inversió necessària. Els interessats poden consultar les bases a la web de l'Ajuntament i hi ha temps fins al divendres  a les dues de la tarda per fer arribar les propostes al consistori.

El cost de sortida, estipulat per l'Ajuntament és 1.900 euros per Sant Jordi i Calaforn, on cal sumar la col·locació de serveis portàtils i el seu manteniment. A l'Alguer, platja cèntrica del municipi, és de 2.000 euros i al port natural de l'Estany és de 1.300 euros.

"Els interessats en tenir un xiringuito a la platja de l'Alguer, Sant Jordi, Calaforn o l'Estany tenen temps fins divendres. Cal tenir en compte que els xiringuitos han de complir uns requisits: han de ser de fusta, han de tenir en compte el reciclatge de brossa, etc. Totes aquestes condicions les trobaran a la web de l'Ajuntament, a perfil de contractant" ha explicat, Víctor Borràs, des dels Serveis Tècnics de l'Ajuntament.

Una vegada, els interessats hagin lliurat les ofertes econòmiques, característiques del xiringuito i serveis a oferir a l'Ajuntament; el 30 de maig es realitzarà l'obertura de les propostes per tal que, posteriorment, el consistori realitzi l'informe d'adjudicació.


respostes a "Més anys de concessió pels xiringuitos de les p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007