Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar gestionarà temporalment el Complex Esprtiu Municipal danvat la fallida de l'empresa gestor

23 . Feb, 2011 a les 12:34
per admin a Esports
1480 reproduccions
El consistori adquireix per 3.000 euros la totalitat del capital de l'empresa Trèvol La Cala, filial de la Constructora FEU, per evitar que el concurs de creditors afecti al complex

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha adquirit a través de l'Entitat Publica Empresarial La Cala Gestió el 100% del capital de Trèvol La Cala, filial de la constructora FEU, que gestionava el complex esportiu municipal de la població, davant el risc que el concurs de creditors en el qual es troba immersa aquesta empresa constructora pugui afectar als treballadors i al servei, en general.
Segons ha informat el consistori en una nota, amb la 'ràpida reacció del govern municipal', el canvi de titularitat 'evitarà que el normal funcionament d'aquest equipament esportiu es pugui veure afectat pel concurs de creditors al que està sent sotmesa l'empresa mare de Trèvol, la constructora FEU'.

L'adquisició ha suposat una 'inversió mínima de 3.000 euros'.

En aquest sentit, el Regidor d'Esports, Albert Medrano, manifestava en una recent entrevista concedida a La Cala Ràdio que "els canvis que hi pugin haver a partir d'ara respondran exclusivament a un control intern, de fiscalització. En cap cas afectarà a usuaris, treballadors, etc.".
Així mateix, recordava que "L'Ajuntament, des del primer dia, ha realitzat un seguiment i un control sobre la instal·lació, un fet que, precisament, ha permès respondre amb eficàcia davant d'aquesta situació". Per últim, afegia que "aquesta circumstància es temporal, ja que des de La Cala Gestió s'han estat buscant solucions que portaran en un període breu de temps a recuperar la gestió portada fins ara, més si tenim en compte que ja hi ha una sèrie d'empreses interessades en la concessió".


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar gestionarà tem..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007