El Taller del peix neix gràcies a l'impuls dels ajuts de l'Eix 4 del Fons Europeu de la Pesca (FEP), gestionat pel GALLCE a la costa de les Terres de l'Ebre, amb col·laboració del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat. L'objectiu és incentivar el consum de productes del mar entre els consumidors més joves. En el cas de l'Ametlla de Mar, l'encarregat de complir amb aquesta fita a l'Escola Sant Jordi és el cuiner del restaurant el Molí dels Avis. El taller destinat als alumnes de sisè, que consisteix en material audiovisual i fitxes facilitades pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat. A més, el cuiner del Molí dels avis, Josep Margalef, també realitzarà demostracions de com cuinar el peix, facilitat per la Confraria de Pescadors Sant Pere. El dijous 10 de novembre, es donà el tret de sortida al taller que tindrà lloc fins al maig-juny. Aquest taller s'impartirà en horari lectiu per les tardes de tres a quatre i mitja. "El nostre objectiu és donar a conèixer als alumnes les diferències entre peix blau i peix blanc, i les múltiples vitamines que aporten. A més, volem fomentar la cuina i consum del peix entre els nens i nenes", ha explicat Josep Margalef, del restaurant el Molí dels avis. Enguany aquesta iniciativa és un programa pilot, que des del GALLCE, el Grup d'Acció del Litoral de la Costa de l'Ebre s'espera perfeccionar i inclús exportar a través del programa educatiu Euromediterrani a través del qual es pot difondre a altres països.
respostes a "El taller del Peix, a l'Escola Sant Jordi"
Deixa'ns un comentari
No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.
respostes a "El taller del Peix, a l'Escola Sant Jordi"