Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Programa Candelera 2011

25 . Gen, 2011 a les 09:11
per admin a Turisme
1791 reproduccions
DIVENDRES 28 GENER

22.30h. A la sala de la SCER, gran obra de teatre, que porta per títol, Aquí no paga ni Déu!, de Dario Fo , interpretada pel Grup Escènic de la SCER.


DISSABTE 29 GENER

Al Camp Municipal d'Esports La Cala, Matinal Futbol Base Candelera 10.30h
Benjamí Llobarrets de l'Ametlla de Mar Tortosa 11.00h
Prebenjamí Llucets de  l'Ametlla de Mar  Tortosa 12.00h
Infantils de l'Ametlla de Mar Olímpic Móra d'Ebre 17.30h
Al pavelló poliesportiu Galetet,  Final de Futbol Sala Candelera 2011.

18.00h Al Centre d'Interpretació de la Pesca, Inauguració Exposició:  La Candelera en Imatges

19.00h Al Centre d'Interpretació de la Pesca (antiga llotja de peix) entrega dels premis de l' 11è Concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre, organitzat pels Patronats Municipals de Turisme de l'Ametlla de Mar i de Deltebre. S'exposaran els premiats i finalistes de totes les categories (l'exposició amb tots els participants es farà per Setmana Santa a la sala de la  SCER).

22.30h A la sala de la SCER, gran obra de teatre, que porta per títol, Aquí no paga ni Déu!, de Dario Fo, interpretada pel Grup Escènic de la SCER.



DIUMENGE 30 DE GENER

11.00h Al local de la Penya Barcelonista,  25è Aniversari de la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar i XII Trobada de Penyes Barcelonistes del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat.


11.30h A la sala de la SCER, concert de Festa Major de la Banda Municipal de Música La Cala.


12.30h  Cercavila de les Penyes Barcelonistes amb la banda de Cornetes i Tambors fins a l'envelat on es faran els parlaments i l'entrega de corbatins a totes les penyes assistents.

14.00h  A l'envelat, Dinar de Germanor de les Penyes Barcelonistes i personalitats del F.C. Barcelona.

16.00h  Al mateix envelat i com a continuació dels actes de celebració del 25è Aniversari de la Penya  Barcelonista, actuació del cantautor local Miquel del Roig


DILLUNS 31


17.00h Al pavelló poliesportiu Galetet, Olimpíada d'Atletisme


DIMARTS 1 DE FEBRER


PREGÓ DE LA FESTA MAJOR. CANDELERA 2011


16.00h  Una tarda de Candelera a l'escola. Cercavila que anirà a càrrec  de la xaranga Suquet Calero, i els capgrossos. Amb aquesta iniciativa, volem que els nens i nenes de la nostra vila siguin els encarregats de donar el tret de sortida a la nostra Festa Major. L'itinerari començarà al Col·legi Públic Sant Jordi i l'acabarem a la balconada del nostre ajuntament amb una gran caramelada.
18.30h. Missa
18.30h. Cercavila a càrrec de les xarangues La Farola i Suquet Calero, acompanyades dels capgrossos de la nostra vila.

19.30h. Toc d'oració i gran repic de campanes

19.30h. Concentració a la Casa de la Vila del pregoner de la Festa Major, el Sr. José Luis Mora Bertomeu, President de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, la Corporació Municipal d'Autoritats locals, comarcals, provincials i de la Generalitat de Catalunya; la Pubilla Major, Pubilla Infantil i Damisel·les d'honor, Quintos 91,  Partits Polítics i Entitats Locals, acompanyats per la xaranga La Farola, Banda de Cornetes i Tambors i Banda Municipal de Música La Cala..


20.00h. A l'envelat, Pregó de la Festa Major de la Candelera 2011 a càrrec del .. Sr. José Luis Mora Bertomeu, President de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, que serà presentat per  l' Il·lustríssim Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar , Sr. Andreu Martí i Garcia. Proclamació  de la Pubilla Major, Pubilla Infantil i les  respectives Damisel·les d'Honor de l'any 2011.

22.30h. Concert pels bars i cafès de la nostra vila a càrrec de la Banda de l'Escola de Música Municipal EMMA.

23.30h. A l'envelat, ball amb l'orquestra MAGIA NEGRA.

3.00h . A l'envelat, Nit Dj's Locals.


DIMECRES DIA 2 DE FEBRER  
   
DIA DE LA PATRONA.  

09.00h. Benedicció de les candeles, processó per l'interior de l'església i missa presidida per Mn. Antonio Bordàs Belmonte, rector de la parròquia.
09.00h. Cercavila a càrrec de les  xarangues La Farola i Suquet Calero i els capgrossos de la nostra vila.
10.00h. Concentració a la Casa de la Vila de la Corporació Municipal, Autoritats locals, comarcals, provincials i de la Generalitat de Catalunya, Pubilla Major, Pubilla Infantil, Damisel·les d'Honor, Quintos 91, Partits Polítics i Entitats Locals.
11.00h. Ofrena floral, que comptarà amb la destacada presència del Conseller d'Interior, Hble. Sr. Felip Puig i Godes i del Secretari General d'Universitats i Recerca, l'Il·lm. Sr. Antoni Castellà,  de totes les entitats locals i veïnals, a l'Excma. Patrona de l'Ametlla de Mar, la Mare de Déu de la Candelera, amb la participació de la Banda Municipal de Música La Cala, Banda de Cornetes i Tambors, els capgrossos i gegants, i la xaranga la Farola.
11.30h. Missa Major presidida per Mn. Antonio Bordàs Belmonte, rector de la parròquia de la Mare de Déu de la Purificació.  Assistència de les autoritats. La missa serà cantada per l'Agrupació Coral Verge Candelera.

13.00h. Al Parc del Bon Repòs. Enderroc de la Primera Pedra del Mur, i inici del projecte del nou Parc Públic.

13.30h. Segona edició de la Festa del Vermut a la Plaça Nova, amenitzarà l'acte el grup SITTJAZZ (sextet de dixie)

16.30h. Al Camp Municipal d'Esports La Cala, gran partit de futbol de festa major corresponent al VI Trofeu Candelera ASEMAR, , entre els equips d'Ascó, de 3a Divisió Nacional, i  el 1r equip de la SCER l'Ametlla de Mar de 2a Categoria Territorial. Homenatge a l'exjugador Josep Maria Llaó Samarra. La tarda estarà amenitzada per la xaranga La Farola.

18.30h. Missa

19.00h. Solemne Processó en honor a la nostra patrona Mare de Déu de la Candelera amb la destacada presència de la Vicepresidenta del Govern, Hble. Sra. Joana Ortega i Alemany i del Delegat Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Il·lm Sr. Xavier Pallarés Povill i de  Mossèn Pasqual Centelles Llop (rector de la parròquia de l'Assumpció de Xerta), la Corporació Municipal, Autoritats locals, comarcals, Pubilla Major, Pubilla  Infantil, Damisel·les d'Honor, Partits Polítics, Entitats Locals, acompanyats per la Banda Municipal de Música La Cala,  Banda de Cornetes i Tambors
24.00h. A l'envelat , ball amb l'Orquestra NUEVA ALASKA. Seguidament, discoteca mòbil amb els Dj's locals.

DIJOUS DIA 3 DE FEBRER

FESTA DELS JUBILATS.
09.30h. Cercavila a càrrec de les xarangues La Farola i Suquet Calero  i els capgrossos de la nostra vila.

11.00h. Concentració a la Casa de la Vila de la Corporació Municipal, Pensionistes, Autoritats locals, comarcals, provincials i de la Generalitat de Catalunya; Pubilla Major, Pubilla Infantil, Damisel·les d'honor, Partits Polítics i Entitats Locals, acompanyats per la xaranga Suquet Calero. L'acte comptarà amb la presència del Conseller de Benestar Social i Família, Hble. Sr. Josep Lluís Cleries Gonzàlez.
11.30 h Concert de la Coral Verge Candelera a l'Església Parroquial.
12.00h. Missa en el marc de la celebració de la festa dels jubilats per intercessió de Sant Blai. A les 13h. benedicció i presentació dels infants nascuts durant l'any 2010.
13.30h. A l'envelat, Dinar de Germanor en honor a tots els jubilats del poble. Inscripcions a la Regidoria de Benestar Social, prèvia compra de tiquet. Posteriorment, actuarà el grup de "mariachis"  REAL GALA.. Ball amb l'orquestra  JAMAICA SHOW.
16.00h. A la Confraria de Pescadors 31è Concurs de suquet de peix calero (prèvia inscripció a l'Oficina del Patronat de Turisme). Actuació de Gabriel Vellone. El jurat comptarà amb el President de l'Associació de Gourmets, Sr. Emili Mateu.
1r. Premi: 200 / 2n. Premi: 150 / 3r. Premi: 100
Cada concursant es portarà els estris i els condiments. El Patronat de Turisme aportarà  el peix, l'aigua, els fogons i el carbó. S'obsequiarà al públic assistent amb pastissets i cremat.

23.30h. A l'envelat, ball amb l'Orquestra JAMAICA SHOW.
02.30h. A l'envelat, ball amb el grup de música llatina UNIÓN HABANERA. Seguidament, discoteca mòbil amb els Dj's locals.
 

DIVENDRES DIA 4 DE FEBRER

DIA DE LA JOVENTUT
09.30h. Cercavila a càrrec de les xarangues La Farola i Suquet Calero i capgrossos de la nostra vila.

10.30h. Esplanada antiga nevera, Esmorzar Trobada Jove. (prèvia inscripció al Telecentre)*

11.00h. Durant tot el dia al recinte de la Confraria de Pescadors, Parc Infantil per a tots els nens i nenes.

11.00h. Esplanada antiga nevera. Lliga de PAINTBALL. (prèvia inscripció al Telecentre)*

13.00h. Plaça Nova, Vermut acompanyat de música electrònica.

15.00h. Confraria de Pescadors. Dinar de Joves amenitzat per la Xaranga La Farola. (Prèvia inscripció al Telecentre)*

17.00h. Gimcana pels carrers de la població. (Prèvia inscripció al Telecentre)*

17.00h. A l'envelat, tarda per als nens amb Taller + espectacle de circ. Xocolatada per a tots.

19.00h. A la Plaça Nova, Ball de la  Darrera Coca, amenitzat per la Xaranga Suquet Calero. Es repartirà cremat a tots els assistents.

24.00h. A l'envelat, concert amb els grups clònics: MALA VIDA, MOMO i PLEASE U2. Seguidament, discoteca mòbil amb els Dj's locals.  

L'entrega de Premis del dia de la Joventut es farà dissabte, 5 de febrer, a la mitja part del concert.

1r premi: Cap de setmana d'esports d'aventura pels 5 integrants del grup.
2n premi: 5 entrades VIP per anar a veure el Barça. Autocar inclòs.
3r premi: Sopar per a 5 persones en un restaurant del poble.

* Activitats per a la joventut, a partir de 16 anys


DISSABTE DIA 5 DE FEBRER

DIA DE LA DONA


09.00h. Caminada Popular Candelera. Sortida Poliesportiu

09.30h. Cercavila a càrrec de les xarangues La Farola i Suquet Calero  i capgrossos de la nostra vila

10.00h. Trofeu Candelera de Tennis a les pistes de tennis de les  instal·lacions de la zona esportiva.

10.00h. Concurs de Tir al plat organitzat per la Societat de Caça La Cala al camp de tir Punta Calda


Al Camp Municipal d'Esports La Cala, Matinal Futbol Candelera

          10.00h
Prebenjamí Llucets de l'Ametlla de Mar Rem. Bítem

11.00h
Benjamí Rapets de  l'Ametlla de Mar Benifallet
         
 11.15h
Aleví de l'Ametlla de Mar EF Delta de l'Ebre

12.30h
Infantil de l'Ametlla de Mar EF Delta de l'Ebre.


11.00h. Durant tot el dia al recinte de la Confraria de Pescadors, Parc Infantil per a tots els nens i nenes.

11.00h. Estada Infantil per a nens de 3 a 12 anys( possibilitat de dinar). IES Mare de Déu de la Candelera. Horari: de 11 a 7 de la tarda, (prèvia inscripció).

11.00h. Concentració a la Casa de la Vila, de les Sres. Regidores i Sres. dels Regidors, Pubilles, Damisel·les, i de totes les dones que vulguin assistir-hi, acompanyades per la Xaranga Suquet Calero.
11.30h. Missa en el marc de la celebració del dia de la dona calera. Al sortir la Batucada Kalakatà acompanyarà  les dones al recinte de la Confraria.
13.00h. A la Confraria de Pescadors, s'oferirà a totes les dones un aperitiu per commemorar aquest dia. L'acte comptarà amb la presència del Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Hble. Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut
14.00h. Dinar de Germanor per a totes les dones que vulguin assistir a l'envelat, prèvia compra de tiquet. Després de dinar, ballarins de salsa,oferiran un espectacle participatiu amb cançons i ritmes caribenys. A continuació ball amb el trio MERCURIO

16.00h. A la zona esportiva municipal, partit de futbol corresponent a la jornada de lliga 2a categoria territorial entre els equips de Santa Barbara i la SCER de l'Ametlla de Mar.

18.00h. A la zona esportiva municipal, partit de futbol categoria cadet entre els equips de UE Rapitenca i l'Ametla de Mar.
19.00h. A la Plaça Nova, Ball de la  Darrera Coca, amenitzat per la Xaranga La Farola. Es repartirà cremat a tots els assistent.

24.30h. A l'envelat , concert  amb Pep Sala i Miquel del Roig. Seguidament  FESTA  RÀDIO FLAIXBAC.

DIUMENGE DIA 6 DE FEBRER
CLOENDA FESTA MAJOR CANDELERA 2011

09.30h. Cercavila a càrrec de les xarangues La Farola i Suquet Calero i capgrossos de la nostra vila.

16.30h. Festival esportiu al poliesportiu municipal "Galetet".

18.00h. Espectacle monòleg de PEP PLAZA (ACTOR IMITADOR DE PEP GUARDIOLA A CRACKÒVIA)

20.00 h Concentració a la Casa de la Vila de la Corporació Municipal, Autoritats Locals, Pubilla Major, Pubilla Infantil, Damisel·les d' Honor, Partits Polítics, Entitats Locals, acompanyats per la Banda Municipal de Música La Cala.
20.30 h. Gran Castell de Focs d'Artifici a càrrec de Pirotècnia Tomàs, al Passeig Marítim. Cloenda de la Festa Major de la Candelera 2011.     


NOTA: La Regidoria de Festes es reserva el dret d'alterar  les diferents actuacions, actes i activitats que per inclemències del temps o per causes alienes a l'organització s'hagin de canviar.

PODEU SEGUIR TOTS ELS ACTES PER:

http: //www.ametllamar.cat/lacalartv/


EXPOSICIONS


- La Candelera en Imatges i l'exposició del Concurs de Fotografia amb les obres premiades i finalistes es podrà visitar al Centre d'Interpretació de la Pesca amb el següent horari: dies 3, 4 i 5 i 6 de febrer de les 11.00h fins a les 14.00h, i tardes de 18.00 a 20.00h

- Exposició 25è Aniversari de la Penya del Barça a la sala de la SCER amb el següent horari:
Dies 2,3,4,5 i 6 de 12.00h a 14.00 i de 18.00 a 20.00h


respostes a "Programa Candelera 2011"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 784,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007