Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pràctiques de l'Aula Oberta

14 . Gen, 2011 a les 15:39 | 00:02:30
2973 reproduccions
Gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Departament d'Educació de la Generalitat, aquest curs 2010-11, nou alumnes de tercer d'ESO, de l'Aula Oberta, de l'IES Mare de Déu de la Candelera estant realitzant pràctiques a diversos departaments del consistori calero. D'aquesta manera els alumnes han pogut conèixer i participar de les rutines de treball dels Mitjans Informatius Municipals, de Medi Ambient, la Brigada Municipal, a l'Àrea d'Esports i, també, al Museu de Ceràmica i al Biblioteca municipal.
Les pràctiques són durant dos cursos i cada quatrimestre aniran canviant de departament. D'aquesta manera, els alumnes podran obtenir l'ESO, a la vegada, que tenen una bona ocasió per conèixer la realitat laboral.

"Creiem que és una bona oportunitat per aquest tipus d'alumnat que necessita un tipus d'aprenentatge diferent al que podríem considerar com estàndard però que té les mateixes possibilitats d'obtenir l'ESO. Per tant, aquesta col·laboració amb l'Ajuntament la valorem molt positivament", va explicar Xavier Sánchez, director de l'IES Mare de Déu de la Candelera.

Sánchez també ha remarcat que un dels futurs objectius és posar-se en contacte amb els empresaris locals per poder aconseguir una col·laboració per tal que els alumnes puguin experimentar les pràctiques en diversos oficis.

Per la seva part, la regidora de Cultura, Mari Carme Martí es mostra satisfeta amb l'evolució d'aquesta iniciativa pionera: "aquesta experiència sorgeix d'un conveni signat entre l'Ajuntament i el Departament d'Educació de la Generalitat. Crec que és una bona oportunitat pels alumnes i estic molt satisfeta. De moment tenim acordats dos cursos però potser ho ampliarem en un futur."

Els alumnes que formen part de l'Aula Oberta, a part de les pràctiques laborals també segueixen la formació acadèmica. D'aquesta manera, finalitzaran l'Educació Secundària Obligatòria  i es podran submergir al món laboral amb experiència a les espatlles.
respostes a "Pràctiques de l'Aula Oberta"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007