Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

28 . Set, 2010 a les 08:35
1925 reproduccions
Obrim l'informatiu de La Cala RTV corresponent a dimarts 28 de setembre, amb el balanç que el Servei d'Urgències Municipal fa sobre les actuacions que ha fet aquest estiu. Tot i que s'ha notat una lleugera disminució de serveis, el SUM ha treballat a bon ritme i la col·laboració estreta amb la policia local ha estat excel·lent i molt fructífera per tots.
A comarques, seguim amb la polèmica nuclear. ERC demana a PSC i CiU que deixin d'oferir les Terres de l'Ebre per acollir abocadors. En concret, Joan Ridao insta les forces polítiques catalanes a renovar el compromís de rebutjar el cementiri nuclear. I a Zarra, un altre candidat a acollir el cementiri, l'oposició intenta sense èxit aconseguir un no explícit de Camps a l'MTC de Zarra. També a Zarra, el jutge cita a declarar desenes de persones per les protestes antinuclears. Tornem a l'Ebre perquè l'Ajuntament d'Amposta acorda per unanimitat presentar un recurs contra el Pla Territorial de les Terres de l'Ebre. I a la informació econòmica, la construcció d'habitatges cau un 27% a Tarragona, el doble que a Catalunya.
Als esports, per últim, us oferim els resultats dels partits del futbol federat d'aquest cap de setmana i fem la crònica de que va ser la pedalada contra el canvi climàtic del cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 88
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007