Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala decideix enllesteix el calendari d'actes i accions previs a la cita del 12-0

24 . Set, 2010 a les 14:12 | 00:02:34
per gfigueres a La notícia del dia
2496 reproduccions
La plataforma La Cala decideix ja té enllestit el calendari d'actes i accions previs a la consulta popular per a la independència del dia 12 d'octubre. A banda, en aquest compte enrere, la plataforma segueix amb les seves reunions periòdiques i amb contactes amb diferents grups i persones de la població per tal d'informar-los sobre els objectius de la consulta.

Dates a l'octubre
Així, el 6 d'octubre, té lloc la presentació de la consulta als alumnes de l'Institut de Batxillerat Mare de Déu de La Candelera. A l'endemà, el dia 7, hi ha una taula rodona per presentar la consulta que està oberta a tot el públic a la sala de la societat. A l'acte, presentat i presidit per Vicenç Margalef, intervenen Josep Rull, diputat de CIU, Joan Tardà, diputat d'ERC, els regidors Joan Pere Gómez i Jordi Gaseni i el pintor Joan Rebull, responsable de Comunicació de la plataforma. Abans però, el dia 1, està prevista la presentació de la consulta als jubilats al Casal d'Avis, i el 3 d'octubre té lloc un acte per als joves a la platja de l'Alguer. El 8 d'octubre, al Centre d'Interpretació de la Pesca, es farà la presentació de la consulta per als residents anglòfons. Per últim, encara sense data, es celebrarà un acte cultural dels joves a la Plaça Nova.

Recta final
Joan Rebull, responsable de Comunicació de La Cala decideix, ens comentava que "estem gairebé en la recta final de la consulta per a la independència. Hem elaborat un calendari d'actes amb grups, entitats i amb la població en general per  informar-los de les característiques de la consulta. Ens interessa que tota la població es preocupi de Catalunya. De la mateixa manera que ens preocupem de casa, de la nostra família i del poble, volem que la gent ho faci per Catalunya. Una manera de demostrar-ho és anar a votar i pronunciar-nos sobre l'organització que volem per Catalunya. Si volem que sigui lliure i independent o que estigui connectada a l'estat".

Propaganda electoral

Pel que fa a la propaganda amb mitjans gràfics, es va acordar penjar una gran pancarta en un carrer cèntric. També es tornaran a posar a la venda samarretes, pràcticament esgotades durant la Diada, i es repartiran de forma gratuïta xapes, pins i enganxines. També es posaran grans penjolls en l'àmbit portuari els dies previs a la consulta.


respostes a "La Cala decideix enllesteix el calendari d'acte..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007