Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

18 . Jun, 2010 a les 12:42
1837 reproduccions
Obrim l'últim butlletí de la setmana amb la notícia que l'aparcament soterrani de Les Escoles Velles s'inaugura aquest dissabte amb espai per encabir 300 vehicles. I seguim a La Cala perquè el veler Santa Eulàlia atraca a l'Ametlla en el seu recorregut per la costa catalana per celebrar el 20è aniversari del programa Thalassa. A comarques, a Ginestar, han detingut un veí per abusar de nenes del poble fent servir una neboda per atraure-les. D'altra banda, la Coordinadora Anticementiri nuclear ha demanat al govern espanyol que descarti Ascó per acollir el magatzem nuclear. Als esports, us hem parlat de la Nit de l'esport de La Cala 2009-10 i de la triangular infantil-cadet que disputen a l'Ametlla els equips de La Cala, L'Escola de Futbol Cervera i el Cambrils Unió. En acomiadar-nos hem fet repàs de tots els actes que tenen lloc a La Cala aquest cap de setmana. A més dels que us hem dit, a l'institut, hi ha sopar i concert de Miquel del Roig, tot i que els tiquets per al sopar estan exhaurits, podreu gaudir per tres euros a partir de les 10 de la nit del nostre cantautor local. I demà té lloc el concert de fi de curs de l'EMMA a les sis i mitja i el primer premi de poesia al carrer a les 10.30 de la nit a la Plaça Nova.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 971,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007