Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

27 . Mai, 2010 a les 14:12
2034 reproduccions
Obrim el butlletí de dijous 29 de maig amb més informació sobre la inauguració de la piscina municipal aquest dissabte a les sis de la tarda. És una inauguració per a les autoritats. A l'endemà, comencen les jornades de portes obertes per al públic en general. A comarques, en concret a Tortosa, el conseller Ausàs presideix un acte de suport a la vegueria de les Terres de l'Ebre aquest dijous. I a Tarragona, un centenar de professors de la Rovira i Virgili signen un manifest en contra de la instal·lació a Ascó d'un cementiri nuclear. També us hem informat entre d'altres notícies que portar aigua i gas al Polígon Catalunya Sud costarà cinc milions, la meitat del fons estatal de reindustrialització de l'Ebre, que una quarantena de projectes entre el Camp i l'Ebre opten al premi Emprèn en femení de la Diputació de Tarragona i que a partir del 31 de maig i fins a l'11 de juny hi ha talls per obres a la N-340, al municipi de Sant Carles, i a la N-420, entre La Fatarella i Móra la Nova.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 772,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007