Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

28 . Abr, 2010 a les 12:29
2005 reproduccions
Obrim aquest butlletí de dimecres amb la notícia que l'Ametlla de Mar ha presentat per segon any consecutiu un Projecte d'Intervenció Integral al nucli urbà valorat en quatre milions d'euros. La presentació s'ha fet en el marc de la convocatòria per a optar a l'ajut que preveu la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial per a municipis de menys de 10.000 habitants. Al bloc comarcal destaquen les declaracions del delegat del Govern a l'Ebre, Lluís Salvadó, sobre que no és compatible la declaració de les Terres de l'Ebre com a reserva de la biosfera amb el cementiri nuclear. I tornem a La Cala per oferir-vos els resultats del futbol-sala, en concret, de l'anada de les semifinals per play-off pel títol.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 216
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007