Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Esport al nostre poble

12 . Abr, 2010 a les 21:00
2224 reproduccions
L'Esport al nostre poble analitza la victòria del 1r equip de La Cala al camp del Deltebre per 3 a 1 i parlem amb Juanjo Balfegó, màxim responsable tècnic de l'equip. A més també parlem amb el President de la Secció esportiva de la S.C.E.R, Sergi Consarnau del partit que va deixar el juvenil a les portes de l'ascens i amb Victor Borràs, com a entrenador de l'aleví que va aconseguir l'ascens al camp de la Rapiténca. Repassem els resultats de tot el futbol base i de la primera jornada dels quarts de final del play off pel títol del Campionat Costa Daurada de Futbol Sala. En el darrer tram també repassem els resultats de la 2ª fase intercomarcal de Gimnàstica Rítmica que va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Galetet.


respostes a "L'Esport al nostre poble"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 266
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007