Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

23 . Feb, 2010 a les 12:20
2611 reproduccions
El butlletí obre avui amb la notícia sobre el Conveni que l'Ajuntament i el SUM han signat amb la Universitat Internacional de Catalunya per tal que els estudiants d'infermeria puguin fer pràctiques a la nostra població. També parlem un dia més de la tonyina. Ara el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, veu amb preocupació la proposta que ha fet la CE aquest dilluns d'incorporar la tonyina vermella a una llista d'espècies protegides que en prohibiria la captura destinada al comerç internacional. Seguirem amb les informacions sobre la compareixença dels diferents testimonis a la comissió parlamentària sobre l'incendi d'Horta i també us parlarem sobre les notícies que ha generat el tancament de les llista de candidats a acollir el cementiri nuclear. Completarem el butlletí amb la informació esportiva local.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 31
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007