Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

12 . Feb, 2010 a les 13:36
1976 reproduccions
L'últim butlletí de la setmana arrenca amb la notícia que enguany ha quedat desert el 18 Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. Només s'ha presentat un original i el jurat ha decidit que, tot i el seu mèrit, no té prou qualitat com per donar-li el guardó. I a la informació comarcal és notícia que aquest cap de setmana patirem per culpa de l'ona de fred que ens ve d'Europa Central, que ja està aquí, i el fort vent que hores d'ara bufa a tot el territori. També destaca la intervenció de gairebé 5000 quilos de haixix a San Carles de la Ràpita. I, com sempre, us donem més detalls sobre l'incendi d'Horta i sobre el cementiri nuclear. I pel que fa als esports, uns informen sobre els compromisos de l'esport calero per al cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007