Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obre portes el Club Caní

19 . Nov, 2010 a les 13:34
per gfigueres a Societat
3229 reproduccions
Dissabte 13 de novembre va obrir portes al Polígon Industrial el Club Caní de l'Ametlla de Mar, un grup d'amics que, sense cap ànim de lucre, s'estimen el seus gossos i volen gaudir al màxim de la relació que tenen amb ells. El socis, una trentena, paguen 65 euros l'any pel manteniment de les instal·lacions, un solar al Polígon industrial de 3500 metros quadrats que s'ha condicionat per fer les diferents activitats amb els gossos i que també disposa d'una mòbil home amb oficina, serveis i cuina. Els socis del club es reuneixen dimecres i dissabtes.

Ensinistrament bàsic

Al club es fa ensinistrament bàsic de gossos, modificació de conductes, xerrades sobre temes canins, agility (recorreguts d'agilitat amb rampes i túnels a una zona específica de salts), competicions d'arrossegament, preparació per a exposicions i defensa i guarda. Tanmateix els gossos aprenen a socialitzar entre ells. Els resultats són espectaculars en les diferents modalitats i els gossos fan canvis espectaculars.

Com va sorgir

La idea del club va sorgir fa un parell d'anys. Àngel Martí, vicepresident del club, ens deia que "ara fa dos anys ens vam reunir una colla d'amics que ens agradaven els gossos i vam començar a entrenar-los a diferents llocs. La base del club la formen tres ensinistradors professionals alemanys que viuen a Calafat i, treballant amb ells, vam veure que es pot treure molt de profit dels gossos". El grups d'amics amb les seves mascotes, primer, es reunien al club de futbol de Sant Jordi, però ho van deixar per manca de llum. Després ho van fer al camp de futbol actual però les queixes de mares perquè els seus fills tenien por dels gossos, també va obligar al club a canviar de lloc. Ara, finalment, després de un temps de converses amb el consistori, el club ha aconseguit que l'ajuntament els cedís aquest solar al polígon.


respostes a "Obre portes el Club Caní"

avizcarro avizcarro
19 . Nov, 2010 a les 14:29

Que bé el millor amic de l'home també necessita el seu espai, estic molt contenta d'aquesta iniciativa.

Maria Jose
19 . Nov, 2010 a les 20:22

@avizcarro: Jo també estic a favor, m'encanten els animals.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 75
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007