Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Assemblea ordinària de socis de la SCER

21 . Oct, 2010 a les 12:13
per gfigueres a La notícia del dia
2015 reproduccions
Dissabte 16 d'octubre va tenir lloc a la sala una assemblea ordinària de socis de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) de l'Ametlla de Mar en primera convocatòria a les sis de la tarda i per falta de quòrum a les sis i mitja en segona convocatòria. Van ser poques les persones que hi van assistir tot i que la societat compta amb més de 1400 socis. En l'ordre del dia hi havia diferents punts. Primer, es va fer la lectura de l'acta de l'ultima assemblea. Després, es van presentar els comptes de l'any 2009 de l'entitat i de les diferents seccions. I per últim, es va donar informació general sobre la marxa de l'entitat.

Saldo positiu

Pel que fa als comptes, la societat, tot i la crisi, se n'han sortit prou bé amb un saldo positiu de 2265 euros. La sala depèn de les quotes que paguen els seus socis, la quota anual és de 16 euros a l'any els homes, 14 euros les dones i 7 els nens i jubilats, de subvencions i ajudes a les iniciatives culturals i també dels ingressos provinents de les actuacions que fan els grups de teatre d'adults, juvenil i infantil. I, en temps de recessió, qualsevol pagament s'endarrereix però tot i això la temporada s'ha salvat. Vicenç Boquera, president de la SCER ens explicava que "pensàvem que la crisi no ens afectaria tant i sí que ens afecta. És un peix que es mossega la cua. Nosaltres depenem de subvencions i ajudes o actuacions del teatre i els pagaments van amb retràs i això fa que nosaltres també anéssim amb retràs amb els pagaments, tot i que sempre tanquem l'exercici amb superàvit però, per aquest motiu, en quan a liquides, anem justos i no podem complir els terminis marcats per fer-los. En concret, sobretot, els ajuntaments de les poblacions on actuen les diferents seccions teatrals van molt retardats en els seus pagaments".  

Vocació pública

La societat, tot i ser una entitat privada, té una vocació eminentment pública i durant tot l'any acull una quantitat ingent d'activitats. De fet, la temporada 2010-11 que es dona per finalitzada a l'estiu, justament quan es produeix el retorn de l'Exposició Cultura i Turisme que cada any té lloc a les seves dependències, està pràcticament al complet. Sessions de ball, cinema, audicions musicals i concerts, assajos teatrals, conferències, actes polítics, festes, recitals de poesia, exposicions i trobades de diferents entitats ocupen el calendari des de setembre fins a juny. És a dir, ara per ara, la sala, i des de la seva creació ha esdevingut el verdader epicentre de la vida cultural i social de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Assemblea ordinària de socis de la SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 76
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007