Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bàsquet 2x2 a la Plaça Nova

10 . Ago, 2009 a les 10:00
1546 reproduccions
El diumenge 9 d'agost, sense temps pràcticament per pair l'espectacle del volei platja del dia abans, el Patronat Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar organitzava un any més, i ja en van 8, a la Plaça Nova de la localitat una nova edició del Street Bàsquet 2x2 patrocinat per l'Assessoria J. Tomàs Margalef.

Amb un total de 12 equips participants, enquadrats en dos grups de 6 equips cadascun, arrancava aquesta nova jornada esportiva i que com ja hem destacat disposava de dues cistelles situades al ben mig d'una de les places més cèntriques de la població.

L'ambient fou immillorable entre els equips i el públic assistent que gaudí de bona música i millor bàsquet durant la tarda d'aquest primer diumenge d'agost. De la primera fase voldríem destacar el bon nivell exhibit per una parella formada per joves del poble, Mingui i Sergi, que demostraren la seva habilitat tan pel que fa al joc sota la cistella així com des de la mitja i llarga distància.

Ja amb una gran afluència de públic a la plaça s'iniciaren els enfrontaments decisius i en els que tots els presumiblement aspirants al títol seguirien endavant en busca del seu objectiu. Tanmateix, una de les sensacions del torneig, la parella formada per Buga i Sam, tot i no seguir en aquesta lluita pel campionat no marxaria i es reservaria per una de les parts més interessants de la tarda.

Entre els quarts i les semi-finals, el Patronat Municipal d'Esports organitzà diferents concursos de tirs lliures entre els més petits que premiaven amb diferents regals gentilesa del Diari Sport el seu encert. També es va realitza un espectacular concurs d'esmaixades on el públic va participar directament alhora de designar els guanyadors. Fou aquí on aparegué en escena un altre cop la dupla formada per Sam i Buga, amb una original esmatxada que va aixecar una forta ovació de tots els presents. Amb una assistència des d'un balcó de la plaça i la posterior finalització, demostrarien la complicitat existent així com el perquè de la seva participació: passar-s'ho bé.

Aquest any a les semi-finals es repetiren resultats de l'any anterior. Rafa i Alain tornarien a quedar eliminats i l'Aleix i la seva parella, el Menut, es classificarien per la final, si bé en aquesta ocasió no s'enfrontaren entre ells, ja que els primers ho feren a Dani i David, i els segons a Mingui i Sergi, en el duel calero de la vesprada.

D'aquesta manera, l'últim partit del torneig, que s'iniciava al voltant de les 20'00h, deparava un bon duel que tal i com demostra el 20 a 16 final estigué marcat per la igualtat. Només la major eficàcia i experiència de la parella formada per l'Aleix i Menut va decantar la balança al seu favor, aconseguint així el primer revalidar el títol de Campió.


respostes a "Bàsquet 2x2 a la Plaça Nova"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 208
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007