Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

De visita a les fortificacions

16 . Oct, 2009 a les 12:36
2697 reproduccions
La regidoria de Turisme vol que tothom que ens visiti gaudeixi d'aquest actiu que ens transporta a un racó de la memòria molt important en la història de La Cala.

Continuen les visites guiades per les fortificacions de la Guerra Civil a Port Olivet que es van obrir al públic amb motiu de la Diada de l'11 de setembre i que cada cap de setmana d'octubre han rebut un bon grapat de visitants desitjosos de conèixer una part molt important de la història de l'Ametlla de Mar. Les visites, encapçalades per informadors turístics especialitzats que fan tota l'explicació de la història, es fan prèvia inscripció al PMT (Patronat Municipal de Turisme), no tenen cap cost, i es faran mentre hi hagi persones interessades. Dami Llaó, gerent tècnic del patronat ens parlava sobre aquesta iniciativa. Des de la inauguració de la rehabilitació de la fortificació d'artilleria hem començat a estructurar tots els caps de setmana de la tardor, en concret d'aquest mes d'octubre, visites guiades amb diferents horaris tan dissabtes com diumenges i festius. De moment, hem tingut una gran afluència de públic, més de 50 persones s'han interessat en aquestes visites i depèn com es desenvolupi la iniciativa a finals d'octubre ens plantejarem continuar al novembre, desembre i així fins arribar a la propera temporada. La pròxima visita es fa aquest dissabte 17 d'octubre a les cinc de la tarda.

Inauguració oficial

Recordem que el passat cinc de setembre va tenir lloc la inauguració de les obres de rehabilitació de les fortificacions de la Guerra Civil amb la presència de les autoritats locals, encapçalades per l'alcalde, Andreu Martí, i el regidor de Turisme, Antoni Montagut, el director a l'Ebre del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Felip Monclús, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu. En total, el condicionament d'aquestes fortificacions per retre homenatge a la memòria històrica i fer d'elles un altre actiu turístic de L'Ametlla de Mar ha ascendit a 180.000 euros i han estat finançades en un 55% pel Pla de Dinamització Turística de les Terres de l'Ebre i el 45% restant ha estat una aportació municipal.


respostes a "De visita a les fortificacions"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007