Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'entrenador calero Àlex Gómez, nou director esportiu del Córdoba C.F.

23 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2091 reproduccions
El Còrdova Club de Futbol ha donat a conèixer el nou director esportiu fins al final de temporada i amb la mirada posada a planificar la pròxima. L'escollit ha estat l'entrenador de l'Ametlla de Mar, Àlex Gómez, que va ser nomenat la setmana passada com a nou director esportiu del club andalús.

L'anunci per agafar aquest càrrec s'havia avançat al mes de novembre i finalment s'ha formalitzat després d'haver cessat del càrrec ara fa dues setmanes al tàndem format per Emilio Vega i Keke Duran. Després de desenvolupar la coordinació del futbol base, ara compaginarà les tasques de director esportiu del 1r equip amb la supervisió de les categories inferiors.

En aquest nou càrrec, Gómez tindrà el suport de Miguel Linares, que serà la seva mà dreta en la secretaria tècnica. «És un repte molt apassionant. M'ho prenc amb una il·lusió immensa després de passar per moltes etapes professionals, com entrenador o coordinador de categories inferior i ara assolir la direcció esportiva del 1r equip», subratlla.

«La responsabilitat és majúscula, ja que el futur esportiu del club està a les meves mans. Si la cosa surt bé, m'emportaré el mèrit, i si surt malament, m'emportaré el demèrit» explica el calero, que es mostra satisfet que des del club cordovès, «es valori la feina que he fet a les categories inferiors».

Entre les novetats que es planteja tirar endavant Gómez, està la novetat de crear la figura d'un captador de talent en les tasques de 'skouting' per potenciar així el treball i la qualitat dels equips de base. El calero serà el nexe d'unió entre les categories de base i el primer equip que està lluitant per la permanència a 2a A.


respostes a "L'entrenador calero Àlex Gómez, nou director es..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007