Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou simulador de màquines per a l'Escola de referència en l'àmbit nàutic i pesquer de Catalunya

15 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1167 reproduccions
L'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya ha començat el curs 2017-2018 amb 320 alumnes, xifra similar a la de l'any passat i l'increment d'un professor que puja fins a 23 els docents del centre.

Amb cinc cicles formatius de grau mitjà i superior totalment adaptats a la LOE, el curs s'inicia amb el valor afegit de disposar de dos equipaments de gran nivell per l'ensenyament marítim. 

Per una banda, l'Escola ja disposa de la Goleta totalment equipada i regularitzada. En aquest sentit, Miguel Sainz de Aja, director del centre, ha explicat que es tracta «d'un equipament de gran qualitat que dóna moltes possibilitats i l'hem de treure el màxim profit possible. En l'àmbit d'equipament és molt complet i de forta inversió per tenir-la operativa».

Sainz de Aja va destacar la Goleta com un atractiu de cara a la captació de nous alumnes, posant com a exemple la col·laboració amb l'Escola Sant Jordi i l'Institut Mare de Déu de la Candelera, dins del Pla Educatiu d'entorn, que ha fet incrementar cada any el nombre d'alumnes locals.

Seguint amb les novetats, actualment s'està instal·lant un simulador de màquines, que segons Sainz de Aja «ha estat una grata sorpresa poder afrontar aquest nou equipament de cost elevat. Ja l'estem instal·lant i tancarà el cicle de simulació de pont i de ràdio que ja estan a ple rendiment».

Tot i que l'Escola ja ha portat a terme alguns projectes de mobilitat Erasmus, aquest any n'enceta un de més ambiciós en col·laboració amb dos instituts més, d'Itàlia i Finlàndia. El projecte contempla l'intercanvi de quatre alumnes per institut amb una mobilitat de 3 mesos en els quals cursaran diversos crèdits que seran convalidats en els cicles formatius dels alumnes en els centres d'origen. 

Aquest primer any de projecte, servirà per afrontar la preparació i continguts, mentre que la mobilitat dels alumnes es produirà el curs 2019-2019.


respostes a "Nou simulador de màquines per a l'Escola de ref..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 110
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007