Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Mercadet Artesà continuarà al mes de setembre

23 . Ago, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1273 reproduccions
El Mercadet Artesanal que té lloc tots els dijous d'aquest mes d'agost, tindrà continuïtat al llarg de tot el setembre. Així ho ha confirmat la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Les paradetes artesanes ocupaven un espai al Mercat Setmanal a la zona superior de la plaça del Mercat, tot i que des de la segona setmana es van traslladar a només uns metres per ocupar la zona del carrer Major, entre el carrer Sant Roc i l'avinguda de l'Ensenyament, aprofitant així, les sinergies de molts dels visitants i compradors del mercat setmanal.

Maria Marsal, regidora de Medi Ambient, ha explicat que «havíem decidit que els mesos de juliol, agost i setembre es pogués fer el Mercat Artesanal, i de fet teníem artesans que ens ho havien demanat. Al juliol no ho vam poder fer, però a l'agost ho vam posar en marxa i ho vam emplaçar a la zona de dalt del mercat que utilitzem de pàrquing».

«El veure que el mercat setmanal tancava els accessos al Mercadet Artesanal, vam trobar adient traslladar-lo al carrer Major, a la zona de les moreres, ja que és un lloc de pas». Segons la regidora Marsal, el canvi «ha tingut prou èxit; es tanca el carrer unes hores, la gent pot circular més còmodament al mercat i els artesans estan més contents».

La regidoria de Medi Ambient ha impulsat la creació d'aquest mercadet orientat a productes naturals, manufacturats i artesans, amb l'objectiu de donar més propostes comercials a les desenes de persones que visiten el Mercat.

El Mercat Artesà el formen una desena de parades de materials tan diversos com la fusta, la roba, la bijuteria, les espardenyes, els sabons o les nines.


respostes a "El Mercadet Artesà continuarà al mes de setembr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007