Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

16 podis al territorial de natació amb una sensacional actuació

12 . Mai, 2017 a les 16:45
per drodriguez a La notícia del dia
1426 reproduccions
Els nostres nedadors i nedadores van aconseguir un total de 16 pòdiums; 15 en modalitat individual i 1 en modalitat relleus. «Tenia dubtes de si els nedadors podien estar a l'altura d'aquesta final, però em van deixar amb la boca oberta. Una vegada més, dins la competició ho donen tot, inclús baixant les seves pròpies marques personals. Estic molt contenta. Ara, hem de continuar treballant per l'última data de la temporada, la Final dels Jocs Esportius de Catalunya», explica Griselda Gaseni, coordinadora de la secció de l'Àrea Municipal d'Esports.

Els cinc campions territorials han estat: Núria Pinyol en 25 m braça Benjamí, Gemma Gómez en 25 m crol Benjamí, Víctor Jiménez en 100 m papallona Infantil, Javier Garrido en 100 m esquena Juvenil i Javier Garrido en 100 m crol Juvenil. La Final de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya tindrà lloc el 4 de juny a Igualada.


respostes a "16 podis al territorial de natació amb una sens..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007